Vše o osmifinále Ligy mistrů na jednom místě: Los a kompletní rozpis zápasů

O tom vůbec největším šlágru není třeba dlouze polemizovat. Mnichovský Bayern s nejlepším střelcem soutěže – osmigólovým Robertem Lewandowskim se utká s finalistou loňského ročníku Liverpoolem. Půjde o vůbec první střet těchto soupeřů na půdě Ligy mistrů, kterou oba slavné velkokluby dokázaly ve své historii ovládnout celkem pětkrát.

PŘEHLED: Výdělky Plzně v Lize mistrů. Do klubové kasy letos přiteče suverénně nejvíc!

Osmifinále nabídne ještě další dvě zajímavé konfrontace anglického a německého fotbalu. Úřadující vítěz Premier League Manchester City bude potvrzovat roli favorita proti Schalke a Tottenham, který si postup zajistil na poslední chvíli v závěrečném kole základních skupin, čeká Dortmund, aktuální lídr bundesligy.

CR7 se vrátí do Madridu

Své soupeře pro vyřazovací část znají i postupující týmy ze skupiny, v níž vyválčila třetí místo plzeňská Viktoria. Vítěz posledních tří ročníků Ligy mistrů Real Madrid změří síly s Ajaxem Amsterdam, na jehož soupisce figuruje Václav Černý. Pokud vydrží Patrik Schick v AS Řím i přes zimní přestávku, může se těšit na boj o postup s FC Porto.

Tip: Sledujte zápasy Ligy mistrů s oblíbeným balíčkem O2 TV Sport Pack!

Další prestižní záležitostí bude nepochybně souboj Juventusu s Atléticem Madrid. Už jen kvůli tomu, že největší hvězda „Staré dámy“ Cristiano Ronaldo se vrátí do města, kde prožil nejvydařenější období své úspěšné kariéry, byť na stadion konkurenčního Atlética. Dalšího španělského zástupce Barcelonu s hvězdným Lionelem Messim čeká Olympique Lyon. Neméně atraktivní podívanou pak slibuje i dvojice Manchester United a Paris St. Germain.

Máme se zkrátka na co těšit!

  • Los osmifinále Ligy mistrů:

  • Rozpis zápasů (začátky ve 21:00):

12. února (první zápasy) / 6. března (odvety)
Manchester United – Paris St. Germain
AS Řím – FC Porto

13. února / 5. března
Tottenham Hotspur – Borussia Dortmund
Ajax Amsterdam – Real Madrid

19. února / 13. března
Olympique Lyon – FC Barcelona
Liverpool FC – Bayern Mnichov

20. února / 12. března
Schalke 04 – Manchester City
Atlético Madrid – Juventus Turín

Všechny osmifinálové duely Ligy mistrů uvidíte pouze na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. Podívejte se, jak můžete sledovat přenosy z prestižní soutěže z pohodlí domova i vy!

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru