Další ohlášený zápas pro OKTAGON 11: Bomber Úškrt vyzve Maďara Kertesze!

Ostravskou Ostravar Arénu čeká nekompromisní přestřelka obávaných ranařů. Své síly si v kleci poměří uznávaný slovenský bomber a finalista druhé série oblíbené reality show OKTAGON Výzva Radovan Úškrt a oblíbenec fanoušků Máté Kertesz.

Také talentovaný fighter z Maďarska si mezi MMA zápasníky vydobyl značný respekt tvrdými a přesně mířenými údery, které připomínají spíše těžkou váhu. Sílu Kertesze na vlastní kůži pocítilo už pět soupeřů, jenž ukončil na KO. Obecně předvádí moderní styl boje s oblibou v postoji, a právě tím si na svou stranu získal spoustu fanoušků.

Už jste četli? Hlavní zápas pro OKTAGON 11 je na světě: „Pirát“ Krištofič vyzval šampiona Kozmu!

Oba borci se naposledy představili na OKTAGONU 9 v Bratislavě. Zatímco Úškrt v prvním kole skolil Poláka Lukasze Bugaru, Kertesz se musel sklonit před Davidem Kozmou. Ten uštědřil mladému Maďarovi vůbec první porážku v profi kariéře. Jak dopadne jejich střet v Ostravě?

Stejně jako předešlé turnaje organizace uvidíte i OKTAGON 11 za účasti „Piráta“ Krištofiče, Davida Kozmy, Miloše Petráška, Andrése Rašky či Roba Pukače exkluzivně na O2 TV Sport.

Foto: OKTAGON MMA

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru