Tři důvody, proč si nenechat ujít očekávaný souboj Plzně s AS Řím

Udrží Viktoria třetí místo?

Plzeň hraje hlavní fázi Ligy mistů potřetí ve své klubové historii a potřetí může skončit na třetím místě ve skupině, které zaručuje pokračování v jarní vyřazovací fázi Evropské ligy. Západočeši si o bronzový stupínek zahrají na dálku s CSKA Moskva. Oba týmy mají stejně bodů, ale pro českého mistra hraje lepší bilance ze vzájemných zápasů. Plzeň udrží třetí příčku v případě, že v duelu s AS Řím uhraje alespoň stejný počet bodů jako CSKA na Santiago Bernabéu proti hvězdnému Realu. Šance je tedy opravdu velká!

Nepřehlédněte: Plzeň vyhlíží gladiátory z Říma. V jakém rozpoložení Schick a spol. dorazí?

Rozlučka s Ligou mistrů

Uteklo to. Viktoriáni mají za sebou další pět nezapomenutelných zápasů v nejslavnější klubové soutěži na světě. Ten poslední je ještě čeká. V plzeňské Doosan Aréně se hymna Ligy mistrů rozezní ve středu večer v této sezoně naposledy. Stejně jako při domácích duelech s CSKA i „Bílým baletem“ půjde o jedinečný zážitek, na který se bude ještě dlouho vzpomínat.

Tip: Nejen souboj Plzně s AS Řím i ale i všechny ostatní zápasy Ligy mistrů můžete sledovat s balíčkem O2 TV Sport Pack!

Evropský velkoklub s Schickem v základu?

V Plzni už se představil Manchester City, Bayern Mnichov i Real Madrid. Ve středu přibude na seznam slavných hostů také AS Řím. Slavný italský klub se postará o další velký fotbalový svátek v západočeské metropoli. Semifinalista loňského ročníku Ligy mistrů přiveze několik velkých jmen, včetně reprezentačního útočníka Patrika Schicka. Ten by se navíc při zranění konkurentů El Shaarawyho s Džekem mohl znovu objevit v základní sestavě Římanů.

Závěrečný duel plzeňské Viktorie ve skupině Ligy mistrů proti AS Řím s Patrikem Schickem sledujte ve středu exkluzivně pouze na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. Předzápasový program začne již v 18:30 hodin.

Připomeňte si: VIDEO: Jako kočka s myší. Podívejte se na sestřih zápasu Plzně na půdě AS Řím

Foto: FCVP/Martin Skála

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru