Studio, hvězdní hosté a nejlepší servis. Další fotbalový večer s Ligou mistrů je tady!

Vše vypukne na stanicích O2 TV Sport a O2 TV Fotbal v 18:30 hodin tradičním studiem, které se bude věnovat především očekávanému souboji Plzeň se slavným italským klubem. Moderátor Petr Svěcený přivítá ve studiu například Karola Kisela, na televizní obrazovce se po dlouhé době objeví také bývalý kapitán Ajaxu Amsterdam a někdejší úspěšný reprezentant Tomáš Galásek.

Nepřehlédněte: Tři důvody, proč si nenechat ujít očekávaný souboj Plzně s AS Řím

Druhé speciální stanoviště vyroste na plzeňském stadionu ve Štruncových sadech. Zde moderátor Michal Hrdlička rozebere aktuální dění s dlouholetou oporou Viktorie Pavlem Horváthem, přímo z hrací plochy se pak bude pravidelně hlásit reportér David Sobišek. Samotné utkání Plzně s AS Řím odkomentuje zkušená dvojice Milan Štěrba a Tomáš Radotínský.

Po přenosech přijdou na řadu sestřihy

Na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal můžete jako vždy v přímém přenosu sledovat i všechny ostatní zápasy Ligy mistrů. Divák si díky unikátní multidimenzi může zvolit, jaký duel chce sledovat. Po skončení zápasů následují tradičně sestřihy ze všech stadionů a ohlasy v hlavním studiu.

Středeční taháky Ligy mistrů: Plzeň jde na AS Řím, udrží Bayern a Juventus první místo?

Tak nezapomeňte – další fotbalem nabitý večer ve společnosti Ligy mistrů odstartuje na stanicích O2 TV Sport a O2 TV Fotbal již v 18:30 hodin!

Tip: Sledujte všechny zápasy prestižní Ligy mistrů s balíčkem O2 TV Sport Pack

Foto: O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru