Nejlepší zápasy ve FIFA 19: V sobotu vyvrcholí v Hostivaři CZC.cz iSportCup!

RIIJK, JamesBony28, TheJohny, kobbycz28, ACS.MrRici, T9Laky, Emerickson a ahugecris7. To jsou jména nejlepších pařmenů FIFA 19 na česko-slovenské scéně, kteří prošli sítem kvalifikací s účastí několika stovek hráčů a následně uspěli i v ONLINE finále. Teď je čeká boj ve Velkém offline finále.

Máme se rozhodně na co těšit. Například Emerickson a T9Laky jsou profíky ve stáji JRC, MrRici je pod smlouvou v pražské Spartě či RIIJK v eSubě„Bylo jasné, že každý z finalistů bude mít svojí kvalitu, někdo větší a někdo menší. Žádný zápas nebyl jednoduchý, ale takhle přesně to má být. Chci poděkovat fanouškům, kteří mě po celou dobu ONLINE finále hnali dopředu a dopomohli mi tak k postupu mezi osm nejlepších v ČR a na Slovensku,“ řekl The Johny, jeden z finalistů.

Jestli chcete být u nejlepších zápasů ve FIFA 19 osobně, přijďte v sobotu 8. prosince do pražského multikina Premiere Cinemas v Hostivaři. VSTUP JE ZDARMA! Anebo sledujte živé streamy na Facebooku a Twitchi. Vedle finálového programu se můžete těšit také na bohatý program s fotbalisty z české nejvyšší soutěže.

Více informací najdete na www.isportcup.cz

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru