Potvrdí Fenerbahce roli lídra? Nenechte si ujít další přenosy z Euroligy na O2 TV Sport

Ze čtvrtečního programu 11. kola jsme pro vás vybrali zápas Žalgirisu Kaunas s Olympiakosem. Litevský šampion po třech porážkách konečně zabral a rád by se z deváté příčky posunul na pozici zaručující postup do play off. Nebude to mít ale vůbec jednoduché. Olympiakos poslední tři zápasy vyhrál, na lopatky dokázal dokonce dostat i Real Madrid.

Hvězdný španělský celek následně doma nestačil ani na CSKA Moskva a přišel o vedení v tabulce Euroligy. Před úřadujícím šampionem navíc stojí další těžká zkouška – páteční duel na palubovce tureckého Anadolu Efes. Tradiční účastník soutěže má formu jako hrom. Vyhrál pětkrát v řadě a vyšvihl se na čtvrtou příčku hned za svého nejbližšího soupeře z Madridu.

Veselý a spol. míří do Atén

V předchozím kole nevystřídal Rel na prvním místě nikdo jiný než Fenerbahce s Janem Veselým. Vítěz Euroligy ze sezony 2016/2017 a loňský poražený finalista se na úplný vrchol posunul díky výhře 84:65 nad Barcelonou. Na šesté výhře giganta z Istanbulu v základní hrací době v řadě se 11 body a osmi doskoky podílel i hvězdný český pivot.

Jestli Fenerbahce navlékne na vítěznou šňůrku i sedmý korálek se dozvíme v pátek, kdy nejlepší turecký klub posledních let změří síly s Panathinaikosem. Řecký mistr drží po deseti odehraných kolem osmé místo – poslední pozici pro start v play-off. Promění aténský celek výhodu domácího prostředí a zaskočí favorizovaného soupeře?

  • 11. kolo basketbalové Euroligy – rozpis přenosů na O2 TV Sport:
Čtvrtek 6. prosince 18:55 Žalgiris Kaunas – Olympiakos Pireus
Pátek 7. prosince 18:25 Anadolu Efes – Real Madrid
20:25 Panathinaikos Atény – Fenerbahce Istanbul

Chcete sledovat zápasy basketbalové Euroligy a další exkluzivní sportovní přenosy? Vyzkoušejte balíček sportovních stanic O2 TV Sport Pack!

 

Foto: euroleague.net

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru