Nejlepší turnaje na O2 TV Tenis: Připomeňte si cestu Karolíny Plíškové za titulem v Tokiu

Stanice v záznamech odvysílá všechny čtyři čtvrtfinálové duely, semifinálové boje a pochopitelně i bitvu o titul. Pokud jde o zápasy české hráčky na turnaji, nuda rozhodně nehrozí. Cestou do finále podstoupila tři náročné třísetové bitvy a hlavně čtvrtfinálový duel s Alison Riske nabídl pořádné drama.

Nepřehlédněte: Sezona Karolíny Plíškové v číslech: Jak se letos bývalé světové jedničce dařilo?

Američanka byla opravdu blízko, aby Plíškovou porazila. Ve třetím setu měla za stavu 6:5 při svém podání k dispozici dva mečboly, česká bojovnice ale hrozbu vyřazení odvrátila a zápas nakonec dovedla do vítězného konce. Stejně jako semifinále proti mladé Chorvatce Donně Vekič, i tentokrát ale musel rozhodnout až třetí set.

„Hladká“ výhra ve finále

Ve finále rodačka z Loun narazila na domácí hvězdu a vítězku letošního US Open Naomi Ósaka, která naopak na turnaji neztratila ani set. Na kurtu to ale nebylo znát. Plíšková hrála jednoduše skvěle a po zásluze vyhrála ve dvou setech. „Klíčem k úspěchu bylo podání, i ve výměnách jsem ale byla silná. Jsem ráda, že jsem nemusela do třetího setu,“ těšilo novou královnu Tokia.

Úterní program na O2 TV Tenis odstartuje v 9 hodin záznamem prvního ze čtvrtfinálových duelů, bitvu o titul mezi Karolínou Plíškovou a Japonkou Naomi Ósaka si pak znovu můžete vychutnat od 21 hodin. Vše podstatné najdete v našem TV programu.

Foto: toray-ppo.com

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru