Český Thor hlásí návrat! Kužela se na OKTAGONU 11 postaví Slováku Pukačovi

Pro Tomáše „Thora“ Kuželu půjde o návrat do kolotoče jménem MMA. Kvůli vleklým zraněním mu utekly velké letošní turnaje a akce doma i na Slovensku, a i přesto, že ještě není zdravotně úplně v pořádku, rozhodl se kývnout na možnost představit se na jedenáctém galavečeru organizace OKTAGON MMA.

Český šampion se dlouhodobě utkává s česko-slovenskou zápasnickou špičkou, a když bojuje, fanoušci jsou na nohou. „V březnový nástup věřím a moc se na něj těším, zase v plné síle,“ doufá velezkušený český fighter s profi bilancí 25-21.

Také čtěte: Hlavní zápas pro OKTAGON 11 je na světě: „Pirát“ Krištofič vyzval šampiona Kozmu!

Jeho kladivům a bombám bude v Ostravě čelit Robo Pukač (13-5-1). Ten měl na zranění poslední dobou také smůlu, na předchozím OKTAGONU 10 v pražské O2 areně ale ukázal, že je stoprocentně zpátky, když porazil na body nebezpečného Jana Janku. Šestadvacetiletý bojovník z Bratislavy známý jako „diamantový čávo“ si věří i na Kuželu.

Výsledek jejich střetu se dozvíme 16. března v Ostravě na galavečeru OKTAGON 11, který jako tradičně odvysílá O2 TV Sport. Čekání si můžete na stejné stanici ukrátit sledováním pravidelného exkluzivního magazínu OKTAGON. Ten je pro vás připraven každé pondělí večer.

Kam dál? Marpo a Rytmus poprvé tváří v tvář: Tohle prohlásili před očekávaným soubojem!

Foto: OKTAGON MMA

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru