Sobotní duel na O2 TV Sport nabídne souboj Karlových Varů a trápící se Sparty

Proč zápas sledovat…

Sparta má za sebou poměrně špatné období, kdy během pěti zápasů uspěla jen jednou. Pražané navíc inkasovali poměrně hodně branek, od Chomutova a Mladé Boleslavi pět, Olomouc Spartě dokonce vstřelila branek šest. Z předních příček se tak svěřenci Uweho Kruppa dostali až na páté místo.

Opravdu zajímavé cykly prožívají Karlovy Vary. Po sedmi porážkách v řadě přišlo za sebou šest výher. Nyní Energie střídá úspěchy s porážkami. Takto hraje Energie už osm zápasů, naposledy podlehla doma Vítkovicím, a v sobotu se tak očekává výhra.

Do pozice nejproduktivnějšího hráče domácích se dostal útočník Jakub Flek, který z posledních pěti duelů nebodoval jen jednou a připsal si tři branky a stejný počet asistencí. Nejproduktivnějším hráčem Sparty je stále Petr Vrána, ten má osmnáct kanadských bodů. Zdatně mu sekundují Andrej Kudrna a Lukáš Pech (po patnácti bodech).

Mírným favoritem sobotního duelu jsou hosté, kteří porazili Karlovy Vary v šesti z posledních sedmi duelů. V prvním letošním střetnutí zvítězila Sparta vysoko 5:2, ačkoliv na začátku druhé třetiny prohrávala už 0:2.

Tip: Sledujte zápasy hokejové extraligy s oblíbeným balíčkem O2 TV Sport Pack!

Hráč, kterého se vyplatí sledovat…

Petr Kumstát, útočník Sparty Praha

Petr Kumstát toho v Karlových Varech prožil hodně, již šestou sezónu ale obléká dres pražské Sparty. Druhým rokem se ale v hlavním městě trápí. Loni zaznamenal pouhých sedm bodů, nyní má na svém kontě o dva body více. Od zkušeného sedmatřicetiletého útočníka se ale čekají lepší výkony. Přijde jeden takový v utkání proti bývalému týmu?

Setkání Karlových Varů s pražskou Spartou sledujte v přímém přenosu tuto sobotu 1. prosince na O2 TV Sport, začínáme v 15:15 hodin.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru