Trio nejlepších celků Euroligy na O2 TV Sport: Fenerbahce s Veselým čeká Barcelona!

Ze čtvrtečního programu jsme pro basketbalové fanoušky vybrali jednoznačně největší tahák. Vedoucí Real Madrid změří síly s aktuálně třetím týmem CSKA Moskva. Oba giganti byli dlouho naprosto suverénní, až v předchozím kole vůbec poprvé v této sezoně Euroligy poznali hořkost porážky. Na obhájce titulu z Madridu vyzrál Olympiakos, moskevský celek pak překvapivě prohrál na půdě do té doby poslední Budučnosti Podgorica a v tabulce před sebe pustil Fenerbahce.

Jak Real, tak CSKA půjdou do sledovaného zápasu s jasným cílem – dát zapomenout na předchozí nezdar a vrátit se na vítěznou vlnu. Naposledy na sebe narazily v loňském Final Four v semifinále a tehdy uspěl pozdější celkový vítěz soutěže Real. Jak dopadne souboj tradičních účastníků Euroligy tentokrát?

Souboj lídrů španělské a turecké ligy

Na pátek máme pro basketbalové příznivce přichystané ještě výživnější menu o dvou chodech. Nejprve odvysílám duel Chimki Moskva s Panathinaikosem Atény, večer pak můžete opět vidět v akci Jana Veselého, jenž nebude chybět v sestavě Fenerbahace na palubovce Barcelony.

Turecký mistr z Istanbulu šlape a český pivot na to nese nemalou zásluhu. V posledním utkání v hale Maccabi Tel Aviv pomohl svému týmu k výhře 74:70 přísunem 11 bodů. Šlo o osmou výhru Fenerbahce v devíti odehraných kolech. Teď narazí na Barcelonu, současného lídra španělské ligy, který svoji kvalitu jasně demonstroval o víkendu, kdy si ve šlágru rivalů vyšlápl na Real Madrid.

  • 10. kolo basketbalové Euroligy – rozpis přenosů na O2 TV Sport:
Čtvrtek 29. listopadu 20:55 Real Madrid – CSKA Moskva
Pátek 30. listopadu 17:55 Chimki Moskva – Panathinaikos Atény
20:55 FC Barcelona – Fenerbahce Istanbul

Chcete sledovat zápasy basketbalové Euroligy a další exkluzivní sportovní přenosy? Vyzkoušejte balíček sportovních stanic O2 TV Sport Pack!

Foto: euroleague.net

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru