PSG jde na Liverpool, Tottenham přivítá Inter. Liga mistrů bude bavit i ve středu!

Předposlední 5. kolo může odhalit oba postupující ze skupiny A. Vedoucí duo Dortmund a Atlétiko mají shodně po devíti bodech a k jisté účasti v osmifinále jim stačí i remízy v domácích zápasech s Bruggami, respektive Monakem. O úspěchu aktuálního lídra německé bundesligy a třetího celku španělské La Ligy pochybuje jen málokdo.

V „béčku“ si remízou na půdě Interu v minulém zápase zajistila postup hvězdná Barcelona, jeden z hlavních aspirantů triumf v prestižní soutěži. Katalánci se nyní představí na půdě posledního PSV Eindhoven. Daleko zajímavější podívanou slibuje druhý duel mezi Tottenhamem a Interem. Milánský velkoklub má na druhém místě na svého soupeře tříbodový náskok, pokus chtějí „Kohouti“ zůstat ve hře o osmifinále, musí za každou cenu vyhrát.

Odvrátí PSG hrozbu konce v Lize mistrů?

Vůbec nejdramatičtější podívanou ale jednoznačně slibuje skupina C. Posuďte sami: Liverpool 6 bodů, Neapol 6 bodů, Paris St. Germain 5 bodů, Crvena Zvezda Bělehrad 4 body. Suma sumárum, do osmifinále může projít kdokoli. Kartami pořádně zamíchalo předchozí kolo, v němž Neapol uhrála remízu s PSG a Liverpool senzačně padl v Bělehradě.

Tip: Všechny zápasy prestižní Ligy mistrů můžete sledovat s balíčkem O2 TV Sport Pack

Teď bude mít finalista loňského ročníku Ligy mistrů možnost napravit si reputaci a dát zapomenout na nečekaný výbuch. Nebude to ale mít vůbec jednoduché, v proslulém Parku princů se utká s domácím bohatým pařížským gigantem. Tři body by pro partu kouče Kloppa znamenaly jistý postup, pro Neymara a spol. naopak pořádné komplikace. Kdyby totiž Neapol v souběžné hraném klání podle předpokladů porazila Crvenu Zvezdu, francouzský šampion by v posledním kole hrál už „jen“ o Evropskou ligu.

Skupina D nabídne souboj prvního s druhým. Porto na svém stadionu Estádio do Dragão přivítá Schalke a cíl úřadujícího portugalského šampiona bude zřejmý. I bod bude vítězi nejprestižnější soutěže z ročníku 2003/2004 stačit k jistotě postupu. Remíza by stačila i bundesligovému zástupci, ovšem jen v případě, že Galatasary ztratí v Moskvě s tamním Lokomotivem.

  • 5. kolo základních skupin Ligy mistrů – středeční program:
18:55 Atlétiko Madrid – AS Monako
Lokomotiv Moskva – Galatasaray Istanbul
21:00 Borussia Dortmund – FC Bruggy
FC Porto – Schalke
Neapol – CZ Bělehrad
Paris St. Germain – FC Liverpool
PSV Eindhoven – FC Barcelona
Tottenham – Inter Milán

Všechny středeční zápasy Ligy mistrů sledujte exkluzivně pouze v O2 TV na stanicích O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. Díky multidimenzi si sami vyberete, který ze souběžně hraných duelů chcete sledovat.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru