Recept na CSKA? Musíme být odvážní, hlásí Viktoriáni před bitvou o pohárové jaro

„Dokud je nějaká šance, tak o ni budeme bojovat. Musíme se na to velmi dobře připravit. Víme, že nás čeká těžký zápas, ale tak je to v Lize mistrů pokaždé,“ burcoval před odletem spoluhráče slovenský záložník Roman Procházka.

Situace před předposledními zápasy ve skupině G je následovná. Viktoriáni mají na kontě jeden bod, případnou výhrou by se posunuli na vysněnou třetí příčku právě před moskevský velkoklub. Teoretickou naději na postup jim zachová i remíza, v závěrečném utkání by pak ale parta kouče Pavla Vrby musela skolit AS Řím s Patrikem Schickem.

Inspirace v domácím duelu

„Viděli jsme u nás doma, že je to silný tým v kombinaci. Jsou také silní na míči a mají velmi dobré individuality, takže se na ně musíme dobře připravit. Zároveň nám ale ten domácí zápas ukázal, že máme šanci. Dali jsme jim dva góly, takže se s nimi dá hrát. Důležitý ale bude náš výkon,“ připomněl Procházka úvodní vzájemné klání, v němž Západočeši doma neudrželi vedení 2:0 a s CSKA uhráli jen remízu 2:2.

Úterní program Ligy mistrů: V Plzni cítí, že se s CSKA dá hrát a v Moskvě větří šanci, Bayern bude hrát i za trenéra

Momentální plzeňské rozpoložení má do pohody daleko. Úřadující šampion ve FORTUNA:LIZE dvakrát za sebou klopýtl a nepřesvědčil ani herně. „Liga mistrů je jiná soutěž. Jedeme se do Moskvy porvat o třetí příčku, věřím, že je v našich silách zvítězit. Musíme hrát odvážně a zároveň být stoprocentní v defenzivě,“ nastínil plzeňskou strategii další středopolař Aleš Čermák.

O klíčový zápas jediného českého zástupce v Lize mistrů samozřejmě nepřijdete. Úterní souboj CSKA Moskva vs. Viktoria Plzeň sledujte v exkluzivním přímém přenosu na O2 TV Fotbal! Tradiční zápasové studio začíná už v 18:30.

Tip: Sledujte všechny zápasy fotbalové Ligy mistrů s balíčkem O2 TV Sport Pack!

Foto: fcviktoria.cz

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru