Švýcarská liga na O2 TV Sport: Dovedou Kubalík s Novotným svůj tým k bodovému zisku?

National League si říká mezi českými hokejovými fanoušky o pozornost z několika důvodů. V soutěži působí řada vynikajících hráčů se zkušenostmi ze zámořské NHL, zápasy zpravidla doprovází vynikající atmosféra díky zaplněným stadionům a na soupiskách týmů najdeme i několik českých hokejistů.

Hned dva z nich můžete vidět v akci už tuto sobotu 24. listopadu. Ambrì Piotta s forvardy Jiřím Novotným a Dominikem Kubalíkem nastoupí proti Lausanne a stanice O2 TV Sport souboj 22. kola odvysílá v přímém přenosu.

Souboj celků z opačných pólů tabulky

Zatímco hráči Lausanne se drží v popředí a s konkurenty svádí lítý boj o první místo, Ambrì Piotta se krčí u dna tabulky a momentálně se nachází na pozici, která by klub z městečka Quinto stejně jako v minulé sezoně odsoudila k boji u držení v nejvyšší soutěži v baráži.

Tomu chce za každou cenu zabrániti české duo. Vědět o sobě dává v této sezoně hlavně Dominik Kubalík (na foto), nejlepší střelec týmu a druhý nejproduktivnější hráč celé soutěže. Dovede někdejší plzeňská hvězda společně s Novotným a ostatními spoluhráči svůj tým k důležitému a cennému bodovému zisku?

Přímý přenos zápasu Ambrì Piotta vs. Lausanne začíná v sobotu na O2 TV Sport v 19:40 hodin.

Foto: hcap.ch

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru