Marpo a Rytmus poprvé tváří v tvář: Tohle prohlásili před očekávaným soubojem!

Místo v obchodním centru na Novém Smíchově vyhrazeném pro tiskovou konferenci a následné stare downy diváci zcela obsadili a zaplnili. Na pódiu usedly všechny hlavní hvězdy galavečera XFN 15. Vedle hvězdných MMA zápasníků Petra Ondruše, Patrika Kincla a také Karlose Vémoly svá místa zaujali i Marpo a Rytmus.

Známí a úspěšní rappeři byli ovšem tentokrát hlavně za boxery, turnaj v pražské O2 areně okoření zápasem mezi šestnácti provazy. „Nechci tady s prominutí, říkat nějaké píč***, za mě budou mluvit moje činy v ringu,“ nechal se slyšet Otakar Petřina alias Marpo.

Do ostrých hádek se nechtěl pouštět ani jeho protivník. „Máme spolu snad chodit na kávičky?“ odpověděl Patrik „Rytmus“ Vrbovský na otázku, jestli se Marpovi doopravdy vyhýbá. Následně poodhalil, jak vlastně myšlenka na netradiční souboj vznikla.

„Promotér Petr Kareš mi nabídl, jestli bych nechtěl zkusit skutečný zápas. Řekl mi jméno nějakého neznámého boxera, odvětil jsem mu, ať mi dají Marpa. On na to, že je ale dobrý. Řekl jsem, nevadí, je to meta, pojďme do toho. Je mi jednačtyřicet, dvoufázově trénuji a chci si splnit sen,“ prohlásil Rytmus.

Nepřehlédněte: Výsledky XFN 14: „Terminátor“ Vémola slib nesplnil, v Bratislavě ale stejně vyhrál

Vémola: Kincl by dostal namláceno!

Podstatně větší napětí bylo naopak cítit mezi aktéry hlavního duelu XFN 15 Patrikem Kinclem a Petrem „Pínem“ Ondrušem. Ti se utkají o možnost vyzvat na odvetu Karlose Vémolu. „Kdyby se Patrikovi náhodou podařilo dostat přes Pína, tak dostane příští rok namláceno,“ řekl oblíbený český Terminátor. „On se k tobě ale vůbec nedostane,“ doplnil ho Ondruš. Jeho vyzyvatel to odmítl jakkoli komentovat.

Je zřejmé, že se máme 27. prosince opravdu na co těšit. Galavečer XFN 15 nabídne v pražské O2 areně další mimořádně atraktivní podívanou a vy budete díky přímému přenosu na O2 TV Sport u toho!

Už jste četli? Hlavní zápas pro OKTAGON 11 je na světě: „Pirát“ Krištofič vyzval šampiona Kozmu!

Foto: XFN

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru