Euroliga na O2 TV Sport: Nenechte si ujít další duely gigantů CSKA a Realu Madrid!

V předchozích sedmi odehraných kolech ani jedinkrát nezaváhali, ani jednomu z dosavadní soupeřů nedovolili dovést zápas alespoň do prodloužení. Ve středu večer zaútočí CSKA Moskva na osmou výhru v řadě proti týmu, jemuž má co vracet. Byl to právě litevský šampion Žalgiris Kaunas, kdo ruského basketbalového giganta v minulém ročníku Euroligy připravil v boji o konečnou třetí příčku o umístění na stupních vítězů.

Oba celky aktuálně dělí v tabulce sedm míst. Žalgiris zatím dokázal třikrát vyhrát, naposledy potrápil hvězdnou Barcelonu, které podlehl až v prodloužení. To  výběr CSKA dokázal obstát i v těžké zkoušce na palubovce Bayernu Mnichov, kde vyhrál 93:79 i díky 18 bodům Coryho Higginse.

Šampion jde na na neoblíbeného protivníka

Real už má duel osmého kola za sebou a zvládl ho stejně jako všechny předešlé na jedničku. V derby španělských celků si na své palubovce podle předpokladů poradil s nováčkem v euroligových bojích Gran Canarií 89:76. Ve čtvrtek večer čeká úřadujícího šampiona nepříjemný Olympiakos, ten po třech porážkách v řadě zase zabral proti Bayernu a připsal si čtvrtou výhru.

Favoritem budou dosud naprosto suverénní hosté z Madridu, o tom není pochyb. Ovšem pozor. Real v minulé sezoně oba dva vzájemné duely s řeckým sokem v základní části soutěže prohrál. Vyšlápne si Olympiakos na hvězdami nabitý tým i tentokrát?

  • Basketbalová Euroliga – rozpis přenosů na O2 TV Sport:
8. kolo
Středa 21. listopadu 18:40 CSKA Moskva – Žalgiris Kaunas
9. kolo
Čtvrtek 22. listopadu 19:40 Olympiakos Pireus – Real Madrid
Pátek 23. listopadu 20:25 Baskonia Vitoria-Gasteiz – Panathinaikos Atény

Chcete sledovat zápasy basketbalové Euroligy a další exkluzivní sportovní přenosy? Vyzkoušejte balíček sportovních stanic O2 TV Sport Pack!

Foto: euroleague.net

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru