Staredown Marpo vs. Rytmus: Velcí rivalové poprvé tváří v tvář! Kdy a kde?

Poprvé tváří v tvář! Marpo a Rytmus se od vyhlášení souboje doposud nesetkali. „Vyhýbá se mi,“ komentoval tento fakt Marpo. Teď se ale konečně aktéři nejočekávanějšího duelu posledních let potkají. Dojde k tomu v obchodním centru Nový Smíchov (vedle prodejny Zara). Navíc na místě prozradí, co pro ně zápas znamená a jak podle nich dopadne.

„Hodně lidí se mě ptá, jestli to bude nějaká exhibice. To rozhodně ne! Když jdu do ringu pro kořist, člověka proti sobě musím svým způsobem nenávidět. Takže si proti Rytmusovi teď vytvářím jakýsi blok. V současnosti ho neberu ani jako kolegu,“ říká ostře Marpo. „Rytmuse musím sestřelit a potřebuji si to v hlavě nastavit tak, abych byl lovcem,“ prozradil nedávno český rapper a zápasník v rozhovoru pro deník Sport.

„Já nemám silácké řeči… Pro mě je lepší styl, když mám úctu a pokoru a dám dobrý výsledek. Když vyhraju, tak on bude za největšího kok**a. (směje se),“ tvrdí král slovenského rapu.

První setkání ostře sledovaných soupeřů tak bude nejspíš stát za to. Jiskřit to bude určitě i mezi MMA bijci Petrem Ondrušem a Patrikem Kinclem. Ti proti sobě nastoupí 27. prosince v duelu o odvetu s Karlosem „Terminátorem“ Vémolou.

Po posledním zápase Kincla, kde v prvním kole přemohl soupeře z Ukrajiny, do klece vstoupil Ondruš a zpochybnil vyrovnanost duelu. To si Kincl nenechal líbit: „Nemám problém mu svoje kvality ukázat v prosinci. Bude se divit, ukončím ho v prvním kole!“

Středeční oficiální představení hlavních hvězd obřího galavečera bude určitě stát za to. Kromě pokládání otázek v rámci tiskové konference budou mít ohlášení novináři možnost individuálních rozhovorů.

Kdy? Středa, 21. listopadu od 18 do 19 hodin
Kde? Obchodní centrum Nový Smíchov, Plzeňská 8, Praha

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru