Pět kanonýrů, kteří v Lize mistrů stále čekají na úvodní branku

Luis Suárez – FC Barcelona

Luis Suárez se v posledních letech v Lize mistrů trápí. Uruguajský útočník, který hattrickem v lize sestřelil Real Madrid, před dvěma lety skóroval v nejprestižnější evropské soutěži pouze třikrát, loni už se prosadil jen jednou. A letos zkušený forvard na branku čeká. Ve skupině B proti PSV Eindhovenu, Interu Milán a Tottenhamu odehrál plnou porci minut, dosud se ovšem radovat nemohl.

Radamel Falcao – AS Monako

Dvaatřicetiletý útočník po svém návratu do Monaka zářil a dvě sezóny se mu povedly nadmíru dobře. Letos ale stejně jako celé Monako Falcao strádá. Zápas proti Bruggám Falcao vynechal, předchozí duely proti Atlétiku Madrid a Borussii Dortmund odehrál celé. Monako ovšem v těchto zápasech vstřelilo jediný gól. Do statistik se zapsal Samuel Grandsir a útočník z Kolumbie tak na svou úvodní trefu v LM čeká.

Arjen Robben – Bayern Mnichov

7. března 2017, tehdy se Arjen Robben naposledy radoval z branky v Lize mistrů. Nizozemský středopolař toho v této soutěži zažil už poměrně dost. Neproměnil penaltu v prodloužení finále proti Chelsea, následně ale vstřelil vítěznou branku ve finále proti Borussii Dortmund. Letos zatím Robben nastoupil do všech třech zápasů, v utkání proti Ajaxu střídal po hodině hry, v dalších dvou soubojích hrál až do finálního hvizdu.

Romelu Lukaku – Manchester United

Loni byl Romelu Lukaku v Lize mistrů hlavní hvězdou Rudých ďáblů, v osmi zápasech nasázel pět branek. Letos se mu zatím tolik nedaří. V deseti zápasech Premier League se trefil jen čtyřikrát, v Lize mistrů zatím ani jednou. Podobně jako Suárez odehrál Belgičan kompletní tři zápasy, defenzivy Bernu, Valencie a Juventusu ale nepřekonal.

Tip: Nejlevnější vstupenka na Ligu mistrů? Pořiďte si balíček O2 TV Sport Pack

Cristiano Ronaldo – Juventus Turín

Na svou úvodní trefu v Lize mistrů v dresu Juventusu čeká i Cristiano Ronaldo. Ten naposledy takto dlouho na úvodní trefu v novém ročníku Ligy mistrů čekal v sezóně 2008/09, kdy se trefil až v osmifinálové odvetě proti Interu Milán. Od té doby pravidelně skóruje, sedmkrát v řadě dokonce zaznamenal dvouciferný počet branek. Vše je ale zapříčiněno jeho brzkou červenou kartou v utkání proti Valencii. Proti španělskému týmu byl vyloučen už v osmadvacáté minutě, následný zápas musel kvůli trestu vynechat. Do sestavy Staré dámy se tak vrátil v souboji proti Manchesteru United, kde odehrál 90 minut, ale střelecky se proti svému bývalému týmu neprosadil.

https://www.youtube.com/watch?v=nUv0Tew3JvU

Všechny zápasy fotbalové Ligy mistrů můžete sledovat pouze v O2 TV. Díky multidimenzi si sami vyberete, které ze souběžně hraných utkání si chcete vychutnat!

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru