OKTAGON Výzva míří do finále! Kdo si v O2 areně splní sen a stane se šampionem třetí série?

Show OKTAGON Výzva si předešlými dvěma sériemi získala obrovský respekt a hlavně desítky tisíc fanoušků v Česku i na Slovensku. Vůbec prvním vítězem se stal Gábor Boráros, o rok později se radoval Samuel „Pirát“ Krištofič.

Oba se probojovali až do finále. získali tam vysněný pás OKTAGON Výzvy a zároveň se nesmazatelně vryli do česko-slovenské MMA scény. Jejich popularita rostla doslova raketovou rychlostí a sláva obou bijců ukázala, jak velkou sílu má triumf v nejsledovanější sportovní televizní show u nás.

Nepřehlédněte: Ondřej Novotný o OKTAGONU 10: Čeká nás nejzajímavější turnaj, jaký tu kdy byl!

Život se změní i v pořadí třetímu vítězi. Dosud kralovali Slováci, Česko na svého šampiona čeká. Změnit se to chystá Jakub Dohnal z malé vesničky u Brna. Šestadvacetiletý bojovník, jenž v 16 letech začal s boxem, nejprve porazil Jána Veliče a v semifinále si poradil i ve velmi náročném souboji s nebezpečným Matúšem Arpášem.

V posledním zápase na cestě za titulem mu bude stát nejúspěšnější bojovník slovenského týmu, o rok mladší Karol „Bomby“ Ryšavý. Svěřenec Attily Végha naskočil do show prakticky v roli amatéra, měl za sebou jediný profi duel. Cestou do finále si připsal skalp Tomáš Le Syho a následně i Azize Dauliatova.

Tradiční postojář vs. vynikající grappler

Čeká nás zajímavé finále kamarádů, kteří proti sobě nechtěli za žádnou cenu bojovat. Poznali se ještě předtím, než se stali účastníky OKTAGON Výzvy.

„Do O2 areny se připravuji tak brutálním stylem, že už se těším až to budu mít za sebou. Probouzím se ze spánku a zvedám ruce. Trénuju třikrát denně,“ nechal se před finále slyšet Dohnal. „Na zápas se netěším, protože nerad biju kamaráda. Kuba mě bude chtít dostat na zem, tomu musím zabránit. Je brutální grappler,“ zdůraznil Ryšavý.

Už jste viděli? Boráros vs. Kozma: Jak se připravují aktéři titulové bitvy na OKTAGON 10

Finálový souboj je vypsaný na pět kol po pěti minutách, aktéry čeká vůbec první takový zápas v životě. Stane se šampionem třetí série OKTAGON Výzvy tradiční postojář Karol Ryšavý, nebo vynikající grappler Jakub Dohnal? Dočká se Česko svého první vítěze, nebo vyhraje i potřetí zástupce slovenského týmu? Všechny otázky nám zodpoví už tuto sobotu 17. listopadu očekávaný OKTAGON 10!

Přímý přenos z hvězdně obsazeného turnaje v pražské O2 areně odvysílá exkluzivně stanice O2 TV Sport. Začínáme ve 20 hodin.

Tip: Nechcete si nechat OKTAGON 10 ujít? MMA událost roku můžete sledovat s balíčkem O2 TV Sport Pack

Foto: OKTAGON MMA

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru