Životní výzva. Ambice Petráška prověří na OKTAGONU 10 soupeř z elitní stovky

Jeremy Kimball. Tak se jmenuje nejbližší soupeř Miloše Petráška, který může v náročném testu potvrdit ambice na ty nejvyšší mety. „Chtěl jsem kvalitního soupeře a dostal jsem ho. Jde o žebříčkově nejvýše postaveného soupeře, které jsem proti sobě měl,“ uvědomuje si český talent.

Sedmadvacetiletý americký „Grizly“ strávil poslední dva roky v UFC, zápasnické Lize mistrů. Pyšní se titulem šampiona FFC a vítězství si připsal i v Bellatoru. A jeho taktika? V zápasech se žene hlavně za knokauty, na kontě jich má už jedenáct.

Už jste viděli? Boráros vs. Kozma: Podívejte se na přípravu aktérů titulové bitvy na OKTAGON 10

Tři z posledních čtyř soubojů sice prohrál, ovšem pokaždé se musel sklonit před kvalitními a těžkými soupeři v UFC. „Přijel si pro výhru, skalpem Petráška se chce odrazit k návratu do UFC,“ zdůraznil organizátor a promotér organizace OKTAGON MMA Ondřej Novotný.

Zaujme zástupce slavné UFC?

Petrášek naopak poslední čtyři duely vyhrál. „Dal jsem si cíl být do konce roku v první stovce ve světovém žebříčku. Tenhle člověk mě tam může dostat a já pevně věřím, že si 17. listopadu tenhle cíl, který jsem si dal na začátku roku, splním,“ doufá fighter známý pod přezdívkou „Meloun“.

Pokud v životní zkoušce obstojí a vyhraje, má podle Novotného velkou šanci říct si o angažmá v nejslavnější světové lize UFC. „Je dobrý a talentovaný, teď už mu schází jen porazit někoho z absolutní světové špičky. Když Miloš dokáže Kimballa porazit, je možné, že už ho tady neuvidíme,“ konstatoval před jedním z hlavních taháků turnaje OKTAGON 10 Ondřej Novotný.

Nejen souboj Miloše PetráškaJeremym Kimballem, ale i všechny ostatní zápasy očekávaného sobotního galavečera v pražské O2 areně uvidíte na O2 TV Sport! Přímý přenos začíná ve 20 hodin.

Nepřehlédněte: Víkend ve znamení MMA. O2 TV Sport odvysílá OKTAGON 10 i XFN 14 z Bratislavy!

Foto: OKTAGON MMA

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru