Po bitvě s obhájcem vyzve Třinec doma Vervu. Potvrdí Oceláři svou letitou dominanci?

Proč zápas sledovat…

Třinec měl před pauzou vynikající formu, šestkrát v řadě bodoval a jen jeden zápas ztratil. Během krátké chvíle tak Oceláři vystoupali až na sedmou pozici.

Litvínov je na tom v tabulce Tipsport extraligy o místo lépe, ještě nedávno ale celé tabulce vévodil. Z posledních jedenácti zápasů uhrál jen čtyři výhry, po přestávce ale sedmi góly zničil Karlovy Vary a fanoušci tak znovu doufají v lepší zítřky.

Do tohoto utkání jdou ale jako jasní favorité domácí. Nejlepším hráčem je zatím bek Lukáš Krajíček, který si připsal čtrnáct kanadských bodů. Střelecky Oceláře drží kapitán Martin Adamský, za očekáváním jsou zatím Roberts Bukarts a také Martin Růžička.

Tip: Sledujte zápasy hokejové extraligy s oblíbeným balíčkem O2 TV Sport Pack!

Vervu drží klasické opory, František Lukeš, Jakub Petružálek a Viktor Hübl si připsali po čtrnácti bodech. Sedmigólového střelce zatím Litvínov nemá, trio Lukeš-Hübl-Trávníček ovšem zapsalo shodně po šesti gólech.

V prvním vzájemném utkání sezóny Verva neskórovala a doma padla poměrem 0:2. Třinec v posledních letech dominuje, zvládl sedm duelů v řadě naplno a v deseti zápasech v řadě dokázal bodovat.

Hráč, kterého se vyplatí sledovat…

Martin Adamský, útočník Třince

Kapitán Ocelářů je druhým nejproduktivnějším hráčem týmu a se sedmi góly nejlepším střelcem. Proti Vervě má navíc v posledních zápasech vynikající statistiky. Adamský se třikrát v řadě dokázal proti Litvínovu prosadit, k tomu přidal i jednu asistenci. Jeho forma tak značí, že bodovat by měl i v sobotním klání na domácím ledě.

Sobotní zápas třineckých Ocelářů s litvínovskou Vervou sledujte v přímém přenosu tuto sobotu 17. listopadu na O2 TV Sport, začínáme v 16:45 hodin.

Podívejte se, jak můžete sledovat zápasy hokejové Tipsport extraligy u vás doma!

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru