Berani i s novou posilou přivítají Vítkovice. Překonají konečně brankáře Bartošáka?

Proč zápas sledovat…

Zlín už po reprezentační pauze má jedno utkání za sebou, ve středu prohrál v Liberci 5:3. Berani prohráli potřetí v řadě a v tabulce se propadli už na desáté místo tabulky. To Vítkovice si před pauzou vedly skvěle, ve čtyřech zápasech ztratily jediný bod a dostaly se na pátou pozici. Ridera se nadále může spolehnout na Ondřeje Romana, který posbíral už čtrnáct bodů. Nejlepším střelcem je poté sedmigólový Radoslav Tybor.

Spolehlivého muže mají Vítkovice i v bráně, Patrik Bartošák během pauzy odchytal dva zápasy za českou reprezentaci a nyní bude chtít s Vítkovicemi navázat na dobrou formu.

Tip: Sledujte zápasy hokejové extraligy s oblíbeným balíčkem O2 TV Sport Pack!

Na druhé straně má Zlín už čtyři hráče s dvouciferným počet bodů, nejlepším střelcem je ale zkušený třiatřicetiletý útočník Pavel Kubiš, který k osmi brankám nepřidal žádnou asistenci. Nově by měl za Zlín střílet branky jednadvacetiletý útočník Dominik Lakatoš, který dorazil k Beranům do konce sezóny z Liberce a první utkání za nový celek by měl odehrát právě proti Vítkovicím.

Co se vzájemných zápasů týče, v posledních letech jsou na tom lépe Vítkovice, které naposledy doma dokonce neinkasovaly. Poslední duel na ledě Beranů ovšem patřil domácím, kteří v poslední třetině dokázali zápas otočit a zvítězit 2:1.

Hráč, kterého se vyplatí sledovat…

Patrik Bartošák, gólman Vítkovic

Proti Finsku v rámci Euro Hockey Tour pustil Patrik Bartošák tři góly a týmu příliš nepomohl. S Ruskem ale odchytal velmi dobré utkání a ačkoliv dvakrát inkasoval, český tým dokázal zvítězit 5:2. Nyní se Bartošák objeví znovu na ledě, ovšem tentokrát v dresu Vítkovic. Proti Zlínu v prvním letošním vzájemném měření sil pochytal všech devětadvacet pokusů a stal se jasnou hvězdou utkání. Udrží čisté konto i na ledě Beranů?

Duel Beranů ze Zlína a Vítkovic sledujte v přímém přenosu tento pátek 16. listopadu na O2 TV Sport, začínáme v 17:15 hodin.

Tip: Podívejte se, jak můžete sledovat zápasy hokejové Tipsport extraligy u vás doma!

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru