Pokračuje basketbalová Euroliga: Fenerbahce s Veselým jde na řecký Olympiakos

Šest zápasů, pět výher. Takovou bilancí se mohou chlubit hráči Fenerbahce. Naposledy si turecký šampion poradil ve španělské Vitorii s tamní Baskonií 74:72 a svým dílem k tomu přispěl i Jan Veselý. Vedle devíti bodů si připsal ještě dva doskoky, tři asistence a zaskvěl se čtyřmi získanými míči. Utkání navíc ozdobila luxusní trefa domácího Luky Vildozy z poloviny hřiště v poslední sekundě úvodní čtvrtiny.

Teď už se ale velkoklub z Istanbulu, jemuž patří v tabulce třetí příčka, chystá s českou hvězdou v sestavě na dalšího soupeře v prestižní soutěži. Ve čtvrtek se představí na palubovce Olympiakosu Pireus. Tomu nevyšel souboj věčných řeckých rivalů proti Panathinaikosu a po porážce 80:93 je desátý. O favoritovi tak není pochyb.

Poradí si CSKA i s Bayernem?

V pátek uvidíte na O2 TV Sport i vítěze derby. Panathinaikos posílený skalpem svého úhlavního rivala hodlá zaútočit na třetí vítězství v řadě, ovšem nebude to mít vůbec jednoduché. Po plném počtu bodů touží i další istanbulský celek Anadolu Efes, ten bude mít navíc výhodu domácího prostředí, kde je velmi silný. Na své půdě dokázal skolit i Fenerbahce.

Jen dva kluby neztratily v šesti odehraných kolech ani bod. Vedle obhájce Realu Madrid zatím Euroligou bez problémů proplouvá i CSKA Moskva. Ruský gigant obstál i v náročné zkoušce v Miláně a teď míří do Mnichova, kde změří síly s úřadujícím německým mistrem Bayernem. Potvrdí basketbalisté CSKA formu a ovládnou i sedmý zápas v soutěži?

  • 7. kolo basketbalové Euroligy – program přenosů na O2 TV Sport:
Čtvrtek 15. listopadu 19:55 Olympiakos Pireus – Fenerbahce Istanbul
Pátek 16. listopadu 18:25 Anadolu Efes – Panathinaikos Atény
20:25 Bayern Mnichov – CSKA Moskva

Chcete sledovat zápasy basketbalové Euroligy a další exkluzivní sportovní přenosy? Pořiďte si balíček O2 TV Sport Pack, který vám za 199 Kč na 30 dní zpřístupní nejen stanice O2 TV Sport, ale také O2 TV Fotbal a O2 TV Tenis.

Foto: euroleague.net

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru