OKTAGON 10: Tomáš Deák má nového soupeře, s kým se v O2 areně utká?

Andrew Whitney nemohl z USA odcestovat kvůli právním potížím – nevydali mu pas na základě dluhu na výživném pro děti ve výši devatenáct tisíc dolarů. Jeho management se omluvil. I přes značnou časovou tíseň se ale promotérům podařilo sehnat jiného zápasníka ze zámoří.

Novým soupeřem dvojnásobného šampiona Fight Nights Tomáše Deáka bude Cory Galloway. „Ještě se mi nestalo, že by mi změnili soupeře, ale všechno je jednou poprvé. Podstatné je, že zápas bude. Nic jiného mě nezajímá, chci jen nastoupit a bojovat. Věřím, že vyhraju,“ reagoval slovenský bijec na změnu protivníka.

Také čtěte: Ondřej Novotný o OKTAGONU 10: Čeká nás nejzajímavější turnaj, jaký tu kdy byl!

Sedmadvacetiletý fighter je hladový po zápasech. Vyhrál třikrát v řadě, rychlý skalp si připsal i v Bellatoru. Navíc se připravuje v kvalitním Elevation Fight Teamu po boku hvězd jako Overeem, Magny, Blaydes, Reyes, nyní i Gaethje a další. Své soupeře s oblibou a ve velkém stylu rozebírá hlavně v postoji, před limitem získal hned osm z jedenácti vítězství!

Možnost utkat se s šampionem jedné z největších světových organizací a ukázat Evropě svůj atraktivní styl, bere ambiciózní Američan jako životní příležitost. Jak tahle zajímavá konfrontace dopadne? To se dozvíme už v sobotu 17. listopadu v pražské O2 areně! Nejen souboj Tomáše Deáka s Corym Gallowayem, ale celý turnaj OKTAGON 10 odvysílá v přímém přenosu O2 TV Sport.

Už jste viděli? VIDEO: Přestřelky s hvězdami UFC! Takhle se Tomáš Deák připravoval na OKTAGON 10

Foto: OKTAGON MMA

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru