Cizinci v lize? Základem je naučit se česky, vzkázal jim v TIKI-TAKA Petr Švancara

Prakticky v každé sezoně české ligy se najdou cizinci, kteří jsou obohacením soutěže. A jinak tomu není ani v letošním ročníku. Mezi nejzajímavější zahraniční akvizice, jimž se předpovídá slibná budoucnost, bezpochyby patří i Joel Kayamba. Šikovný a gólový záložník z Konga momentálně září v dresu nováčka z Opavy, už v září ale podepsal čtyřletý kontrakt s mistrovskou Plzní.

Co o něm řekli hosté TIKI-TAKY a proč je podle někdejšího skvělého ligového útočníka Petra Švancary pro cizince tak důležité naučit se řeč?

Mezi témata patřil i netradiční tah Karviné. Předposlední tým tabulky FORTUNA:LIGY připravil před utkáním se Spartou pro své fanoušky fandítka s krátkou básničkou, která se lehce opřela i do soupeře z Letné. Pražané měli tuto fandící pomůcku připravenou i na své lavičce. Podle Vladimíra Šmicera už je taková provokace přeci jen za hranou…

Na další díl oblíbeného pořadu plného fotbalu a dobré zábavy se můžete těšit opět za týden. Talkshow TIKI-TAKA sledujte každé pondělí večer na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal.

Foto: O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru