Ondřej Novotný o OKTAGONU 10: Čeká nás nejzajímavější turnaj, jaký tu kdy byl!

„S Palem Nerudou (spolumajitel organizace) se nám plní sen,“ řekl Novotný v talkshow Česká ulička Michala Hrdličky. „Z neznámého sportu, který spousta lidí u nás neznala, nebo dokonce odsuzovala, se nám podařilo během tří let udělat akci pro devět, deset, možná jedenáct tisíc lidí. Navíc v místě, kde už se to nebere jako nějaká šílenost, ale jako zajímavý sport a show,“ těší se na akci v pražské O2 areně.

Jubilejní desátý turnaj organizace OKTAGON MMA nabídne kromě vyvrcholení třetí série reality show OKTAGON Výzva i klání šampionů slavných světových organizací.

 „Půjde o suverénně nejzajímavější turnaj, jaký se kdy jak v České republice, tak na Slovensku konal. Ať už obsazením, skladbou zápasů nebo i tím naším příběhem. My vlastně vyprávíme příběh, jakmile nás někdo začne sledovat, už ho nepustíme,“ podotkl s úsměvem Novotný.

Také čtěte: Připoutaný k lůžku myslel, že je konec. Nyní se vrací v plné síle do O2 areny!

Domácí elita i velcí světoví šampioni

Známý moderátor a komentátor prý nervozitu před očekávanou MMA událostí necítí, zároveň ale nevyloučil, že mu neukápne nějaká ta slza dojetí.

 „Vybavuji si náš premiérový turnaj OKTAGON 1, což bylo finále první série reality show OKTAGON Výzva. Byl tam Lukáš Pajtina, do té doby neznámý kluk, který kvůli účasti zahodil osobní život. Navíc přišel o práci a do toho musel splácet hypotéku své matce. Když tenkrát vcházel do O2 areny, lidé vstali a začali tleskat, znali totiž jeho příběh. Nemohl jsem chvíli vůbec komentovat, protože mi tekly slzy proudem. V tu chvíli mi došlo, že jsme dokázali lidem doručit emoci, kterou jsme chtěli. To samé jsem měl teď v Bratislavě, kde bylo osm tisíc diváků,“ připomněl silné a emotivní momenty.

Největší česko-slovenská MMA organizace je pod jeho spoluvedením velmi úspěšná, o čemž se mohou všichni přesvědčit v sobotu 17. listopadu. OKTAGON 10, to bude zkrátka něco! Své umění předvede elita domácí scény v čele s Tomášem Deákem, Attilou Véghem či Milošem Petráškem. Utkají se s velkými jmény a bojovníky se zkušenostmi z nejprestižnějších světových lig.

Už jste viděli? VIDEO: Přestřelky s hvězdami UFC! Takhle se Tomáš Deák připravoval na OKTAGON 10

Třeba před oblíbencem diváků „Melounem“ Petráškem stojí životní výzva. Podle Novotného má velkou šanci říct si o angažmá v nejslavnější světové lize UFC. „Všichni víme, že je dobrý a talentovaný, teď už mu schází jen porazit někoho z absolutní světové špičky. My mu přivádíme Američana Jeremyho Kimballa, který má za sebou čtyři duely v UFC. Když ho Miloš porazí, může se stát, že už ho tady neuvidíme,“ uvědomuje si.

Jedním z vrcholů večera bude bezpochyby i titulový zápas mezi Davidem Kozmou a Gáborem Borárosem, vítězem první série reality show OKTAGON Výzva „Gábor je kluk, co měl skončit v Bille a doslova přes noc se stal hvězdou. Jde o duel, na který se čeká tři roky. Ukáže se, jestli v sobě opravdu něco má, nebo je jen vyfabrikovaná hvězda, jak nám pořád připomínají,“ dodal Novotný v talkshow Česká ulička k souboji, jenž určí nového šampiona ve welterové váze.

Doporučujeme: Kozma popichuje „Bestii“ Borárose: Jen si sypej, nepomůže ti to. Těš se do O2 areny!

OKTAGON 10 se v pražské O2 areně uskuteční už v sobotu 17. listopadu a díky O2 TV Sport nepřijdete o nic důležitého. Stanice odvysílá jubilejní turnaj s hvězdným obsazením v přímém přenosu!

Foto: O2 TV Sport, OKTAGON MMA

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru