XFN 13 na O2 TV Sport: Zkrotí Pokorný drzého mladíka? Kincl vyzve šampiona z Ukrajiny

Pardubice si promotéři prestižní organizace nevybrali jen tak pro nic za nic. Diváci ve východočeském městě proslaveném výrobou perníku nejednou ukázali, že umí při galavečeru MMA vytvořit tu pravou atmosféru. Jinak tomu jistě nebude ani v sobotu v ČSOB Pojišťovna Areně, která bude XFN 13 hostit.

Už jen pohled na startovní listinu dává tušit, že nejen diváci v Pardubicích, ale i fanoušci u obrazovek O2 TV Sport se mají opravdu na co těšit!

Tip: Pořiďte si balíček O2 TV Sport Pack a sledujte atraktivní galavečer XFN 13!

Své kvality znovu předvede jedna z největších hvězd českého MMA Patrik Kincl, který se utká s Alexandrem Dolotěnkem. Jaký soupeř na něj vlastně čeká? Jde o ukrajinského šampiona v combat sambu a brazilském jiu jitsu s rekordem 20-9 v MMA, má navíc zkušenosti se zápasením v lize ACB.

„XFN v Pardubicich patří k mým srdečním záležitostem. Vždy tu byla skvělá atmosféra, která každého vyhecovala k nejlepším výkonům,“ vyhlíží sobotní galavečer osmadvacetiletý rodák ze sousedního Hradce Králové.

Zkušenost vs. dravé mládí

Program XFN 13 nabídne i zajímavou mezinárodní konfrontaci, kterou už delší dobu doprovázejí slovní přestřelky a výhrůžky. Zkušený domácí bojovník Jaroslav „Jubox“ Pokorný vyzve ve vyhroceném souboji o čtrnáct let mladšího talentovaného ranaře z Rakouska Mochameda Machaeva.

„Jeho slavný nástup do oktagonu jsem viděl dvakrát a myslím, že pes, který štěká, nekouše. Jdu si pro tebe, starče!“ nešetřil svého nejbližšího soupeře devatenáctiletý rodák z Čečny, o němž dokonce říkají, že je talentovanější než hvězdný Conor McGregor. „Prý mi urve hlavu. Taky jsem byl jako mladej občas drzej. A pak mě ten zkušenější sesadil na zem a já byl hned skromnější, normálnější chlapec,“ reagoval s nadhledem český válečník. Kdo vzejde z téhle války jako vítěz?

To se dozvíme už v sobotu. Přímý přenos z galavečera XFN 13 z Pardubic, kde se představí i další české hvězdy jako David Dvořák či Sandra Mašková, byste si na O2 TV Sport rozhodně neměli nechat ujít. Začínáme v 19 hodin!

Foto: XFN

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru