Plzeň vs. Real Madrid už dnes na O2 TV Sport! Čeká nás něco mimořádného, tuší kouč Vrba

„Tohle jsou zápasy, které dostávají Plzeň do podvědomí celé Evropy. Potkat se s takovými soupeři jako je Real Madrid je něco mimořádného. Jsem rád, že tu hrají takové mančafty. Samozřejmě se těším,“ vyhlíží očekávaný souboj s „Bílým baletem“ plzeňský lodivod.

Nepřehlédněte: Středeční Liga mistrů: Zajistí si Juventus proti United postup? Slavit mohou i další

Přípravu mu ulehčily podklady z úvodního vzájemného měření sil na Santiago Bernabéu, kde se Viktoriáni ukázali při těsné porážce 1:2 ve skvělém světle. Zkušený trenér věří, že se jeho svěřenci zvučného soupeře nezaleknou ani na domácí půdě a předvedou podobný výkon.

„Vím, na co máme. Doufám, že se i v tom prvním utkání přesvědčili hráči, na co mají. Samozřejmě si ale uvědomujeme, proti komu budeme hrát,“ bere Pavel Vrba jméno soupeře v potaz. O síle Realu i přes nepovedený vstup do sezony nepochybuje. „Chce pokaždé dominovat a soupeře přehrát. My samozřejmě budeme chtít tuto jejich herní převahu nějakým způsobem překvapit,“ podotkl.

Tip: Nechcete si nechat duel Plzně s Realem ujít? S balíčkem O2 TV Sport Pack můžete sledovat všechny zápasy prestižní Ligy mistrů!

Stačit bude jen výkon na hranici možností

Na západ Čech sice kvůli zranění nedorazilo trio obránců Raphaël Varane, Daniel Carvajal a Marcelo, podle záložníka Patrika Hrošovského to ale Viktoriánům pozici neulehčí. „Real má pořád vysokou kvalitu, i když jim třeba někdo vypadne,“ je si jist autor plzeňského gólu v Madridu.

Cesta k případnému úspěchu bude bezpochyby nesmírně složitá. Šance tady ale určitě je. „Když budeme schopní podat výkon na hranici našich možností, tak to může dopadnout ještě lépe, než v prvním utkání,“ dodal slovenský reprezentant. Nejen pro něj, ale prakticky pro všechny hráče českého mistra představuje domácí souboj se slavným klubem jeden z vrcholů kariéry.

Už dnes večer se sen všech Viktoriánů změní v realitu a vy budete u toho. Dlouho očekávaný duel Plzně s hvězdným Realem Madrid sledujte od 21 hodin v přímém přenosu pouze na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal!

Foto: FCVP/Martin Skála

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru