Euroliga na O2 TV Sport: Užijte si zápasy španělských gigantů i peprné řecké derby!

Pouze dva z šestnácti týmů Euroligy vyhráli všech pět dosud odehraných zápasů v základní hrací době. Kromě CSKA Moskva je zatím naprosto suverénní také Real Madrid.

Loňský vítěz soutěže a úřadující španělský šampion má výtečnou formu, což potvrdil i proti Žalgirisu Kaunas. Další vítězný korálek bude chtít navléknout ve čtvrtek na palubovce Maccabi Tel Aviv. Bude velkým favoritem. Izraelskému soupeři se totiž zatím příliš nedaří, na kontě má jednu výhru a čtyři porážky.

Páteční večer ve znamení derby

Basketbaloví fanoušci si na O2 TV Sport přijdou na své i v pátek, kdy vám nabídneme hned dva zápasy. Nepřijdete ani do další španělský velkoklub Barcelonu. Katalánci sice do Euroligy vstoupili dvěma porážkami, ale následně třikrát za sebou vyhráli a vyšvihli se na šestou příčku. Potvrdí vzrůstající formu i na půdě Chimki Moskva, který v předchozím kole slavil první výhru?

O kvalitní basketbal nebude rozhodně nouze ani večer. Navíc můžete počítat s tím, že půjde o duel s pořádně bouřlivou atmosférou. Šesté kolo totiž proti sobě poprvé svede v řeckém derby odvěké nepřítele Panathinaikos s Olympiakosem Pireus. O něco lépe je na tom prozatím aténský celek, Olympiakos naposledy nestačil na CSKA a hodlá si každou cenu spravit chuť.

  • Program přenosů na O2 TV Sport – 6. kolo basketbalové Euroligy:
Čtvrtek 8. listopadu 20:00 Maccabi Tel Aviv – Real Madrid
Pátek 9. listopadu 17:55 Chimki Moskva – FC Barcelona
19:55 Panathinaikos Atény – Olympiakos Pireus

Tip: Chcete sledovat přenosy z basketbalové Euroligy? Pořiďte si balíček O2 TV Sport Pack, který vám za 199 Kč na 30 dní zpřístupní stanice O2 TV Sport, O2 TV Fotbal i O2 TV Tenis!

Foto: euroleague.net

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru