Středeční Liga mistrů: Zajistí si Juventus proti United postup? Slavit mohou i další

Juventus s Cristianem Ronaldem v sestavě se před dvěma týdny blýskl výhrou na Old Trafford a United pod vedením kouče Josého Mourinha bude chtít o body obrat i na svém stadionu. I remízový výsledek udělá z turínského velkoklubu jistého osmifinalistu, případnou další výhrou by si zajistil postup z první příčky. Bodový zisk by se do tabulky skupiny H ale bezpochyby šiknul i „Rudým ďáblům“.

Také čtěte: Nahlédněte do zákulisí příprav na Real: Co všechno v Plzni před velkým zápasem řeší?

Speciální zápas neočekává jen hvězdný CR7, který v dresu United sklízel jeden úspěch za druhým, ale rovněž Paul Pogba. Francouzský záložník naopak před dvěma lety zamířil do slavného klubu z Manchesteru z Juventusu. „Na Old Trafford už se cítím jako doma, ale doma jsem stále i v Juventusu. Udělal jsem tam velký krok dopředu,“ prohlásil čtvrtý nejdražší hráč historie.

Kdo je také blízko postupu?

Hotovo může být ve skupině E, kde vévodí dvojice Ajax s Bayernem Mnichov. K jistému postupu ale musí vyhrát. Celek z Amsterdamu čeká těžký duel na půdě Benfiky Lisabon, v případě bavorského giganta by mělo jít o formalitu. V Allianz Areně přivítá outsidera skupiny AEK Atény, který je bez bodu.

Po čtvrtém kole základních skupin by si rádi odškrtli první z úkolů pro Ligu mistrů hráči Manchesteru City. Jeden z hlavních aspirantů na triumf v letošním ročníku prestižní soutěže nastoupí proti Šachtaru Doněck, a pokud získá tři body a bundesligový Hoffenheim s Pavlem Kadeřábkem padne v Lyonu, cesta do osmifinále bude volná. Skupina F si také říká o pozornost.

Liga mistrů – středeční program 4. kola základních skupin:

18:55 CSKA Moskva – AS Řím
Valencia – Young Boys Bern
21:00 Viktoria Plzeň – Real Madrid
Bayern Mnichov – AEK Atény
Benfika Lisabon – Aajax Amsterdam
Juventus – Manchester United
Olympique Lyon – Hoffenheim
Manchester City – Šachtar Doněck

Nejen očekávaný souboj Plzně s Realem Madrid, ale i všechny ostatní středeční zápasy Ligy mistrů sledujte jen v O2 TV na stanicích O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. Díky multidimenzi si sami vyberete, který ze souběžně hraných duelů chcete sledovat.

Tip: Všechny středeční zápasy Ligy mistrů můžete sledovat pořízením balíčku O2 TV Sport Pack

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru