Nahlédněte do zákulisí příprav na Real: Co všechno musí v Plzni před velkým zápasem řešit?

„Bílý balet“ nechce nikdy nic podcenit a po všech směrech chce být na každý souboj v Lize mistrů stoprocentně připravený. Zástupci madridského giganta se v Plzni objevili už měsíc před utkáním, aby si vše důkladně zdokumentovali. Následně zaslali seznam věcí, které chtějí mít v kabině k dispozici pro trénink a také před samotným duelem.

Sestřih ze Santiago Bernabéu: Připomeňte si, jak Viktoriáni potrápili hvězdný Real

„Jde o standardní věci, které jsou běžné pro největší kluby. Je dbáno na každý detail a samozřejmě je vše ve větším množství. Do šatny jsme tak připravovali například šest masážních lehátek nebo dva rotopedy. Soupeř vyžaduje standardně také led na regeneraci a hodně ovoce, u něhož je dbáno i na pestrost,“ poodhalil na klubovém webu zákulisí příprav před tímto mimořádným duelem tiskový mluvčí Václav Hanzlík.

V Plzni se ukáže i Roberto Carlos

O zápasy s takovými velkokluby jako je Real je pochopitelně obrovský zájem i mezi médii, a to nejen těmi tuzemskými. „Registrujeme zhruba 200 akreditovaných novinářů z celé Evropy, např. z Německa, Rakouska, Polska, Švédska, Slovenska nebo Itálie. Zatím nebylo v Doosan Areně nikdy více novinářů. Například pozice pro flash rozhovory bude mít sedm televizí. Musela na to být speciálně vyklizena jedna kancelář, kde jsou umístěny panely pro tři televize,“ prozradil tiskový mluvčí Viktorie.

Početná výprava Realu zahrnuje i lidi kolem klubové televize, která bude vysílat živě i předzápasový trénink. Štáb čítá celkem jedenáct členů, mezi nimi i  klubová legenda Roberto Carlos. Bývalý brazilský reprezentant plní roli experta.

Duely Ligy mistrů si standardně žádají, aby na stadionech nebyla žádná reklama. Doosan Arena nebyla pochopitelně výjimkou. V pondělí ráno se plzeňský stánek začal oblékat do barev nejprestižnější fotbalové soutěže světa. „Ve středu odpoledne pak proběhne test nástupu na hymnu Ligy mistrů. V tu dobu už musí jet vše na sto procent,“ uzavírá tiskový mluvčí Viktoriánů.

Jak si český mistr na domácí půdě proti věhlasnému Realu povede, se dozvíme už tuto středu 7. listopadu ve 21 hodin. Buďte u toho. Plzeňský zápas století sledujte v přímém přenosu pouze na O2 TV Sport.

Tip: Nechcete si nechat očekávaný duel ujít? Objednejte si balíček O2 TV Sport Pack, s nímž budete mít celou Ligu mistrů jako na dlani!

Foto: fcviktoria.cz

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru