Plzeňský zápas století se blíží! Viktoriáni už vyhlíží vzácnou návštěvu z Madridu

Real Madrid je pojmem sám o sobě, který není třeba podrobněji představovat. Slavný klub s miliony fanoušků po celém světě zavítá konečně i do České republiky, konkrétně do Plzně, kde si o další body do skupiny Ligy mistrů zahraje s natěšenými Viktoriány.

„Pro mě to je jeden z největších zápasů v kariéře. Hrát na Realu, který vyhrál tolikrát Ligu mistrů, a přivítat je doma, to je ohromný svátek a zážitek pro všechny. Na tohle člověk bude vzpomínat do konce života,“ vzkazuje přes klubový web kapitán Roman Hubník, který v minulosti zažil v plzeňském dresu bitvy s Manchesterem City a Bayernem Mnichov.

A není rozhodně jediný, pro koho souboje s „Bílým baletem“ představují jeden z vrcholů kariéry. „Už před losem skupinové fáze si hodně z nás přálo, abychom chytili právě Real. Vyhrál třikrát za sebou Ligu mistrů, je to to nejvíc, co se vůbec mohlo stát, že je zde můžeme přivítat,“ přidává záložník Patrik Hrošovský, autor plzeňského gólu v Madridu.

Připomeňte si, jak Viktoriáni potrápili hvězdný Real:

Právě první vzájemné měření sil na legendárním stadionu Santiago Bernabéu vlévá všem viktoriánům do žil notnou dávku optimismu. Svěřenci kouče Pavla Vrby sice odjeli po těsné porážce 1:2 bez bodu, ovšem prezentovali se výkonem, za který se rozhodně nemusí stydět. Právě naopak. Dokáže úřadující český mistr potrápit vítěze posledních tří ročníků Ligy mistrů i v domácím prostředí před zraky vlastních fanoušků?

Souboj Plzně s Realem Madrid sledujte exkluzivně na O2 TV Sport. Vše vypukne už tuto středu 7. listopadu ve 21 hodin, nenechte si velký fotbalový svátek a jedinečný zážitek ujít!

Tip: Užijte si nejen duel Plzně s Realem Madrid, ale i všechny ostatní zápasy Ligy mistrů s balíčkem O2 TV Sport

Foto: FCVP/Ladislav Nussbauer

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru