Červenka či Kubalík míří na O2 TV Sport. Stanice nově nabídne přenosy ze švýcarské ligy

Vedle kompletní Tipsport extraligy, kterou stanice O2 TV Sport začala vysílat v září, se zákazníci O2 TV dočkají dalších zajímavých přenosů z ledního hokeje. Švýcarská National League se dlouhodobě pyšní nejvyšší průměrnou návštěvností a oprávněně patří mezi nejlepší hokejové soutěže v Evropě.

V týmech najdeme i řadu českých hráčů, například Romana Červenku, jenž působí v curyšském ZSC Lions. Za Fribourg-Gottéron nastupují zase Michal Birner a Lukáš Lhoták. Daří se i zástupci olympijského výběru z Jižní Koreje Dominiku Kubalíkovi. Někdejší útočník Plzně je momentálně nejlepším střelcem celku Ambri-Piotta. Ve stejném mužstvu působí i nejzkušenější český hokejista ve švýcarské lize, Jiří Novotný. Mistru světa Novotnému dokonce jeho aktuální výkony přinesly pozvánku do reprezentace na Karjala Cup. Zkušeného útočníka má v sestavě i Rapperswil-Jona Lakers, za které hraje Radek Smoleňák.

Anna Lenerová, šéfka obsahu O2: „Máme radost, že se nám podařilo získat právě švýcarskou hokejovou ligu, která se díky současnému rozvoji, investicím a řadě hráčů se zkušenostmi z NHL těší značné popularitě. Vedle kompletní Tipsport extraligy tak hokejový divák dostane v O2 TV ještě více atraktivního obsahu.“

Florian Kohler, generální ředitel SIHF: „Jsem samozřejmě potěšen, že naše nejvyšší hokejová soutěž bude k dispozici i v zahraničí. Podtrhuje to sportovní kvalitu i atraktivitu National League. Věřím, že se fanoušci v České republice budou dobře bavit.“

Kromě všech televizních zápasů z Tipsport extraligy najdou diváci O2 TV již v základním balíčku i kanál Nova Sport 1, který drží vysílací práva na NHL, a stanici Sport 1 vysílající KHL či hokejovou Ligu mistrů.

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru