TIKI-TAKA: Vydrží střelec Beauguel ve Zlíně a jak vypadaly oslavy po výhře nad Spartou?

O mimořádně cenném tříbodovém zisku pro Zlín rozhodl jediným gólem v utkání Jean-David Beauguel. Francouzský forvard se trefil už poosmé v probíhající sezoně a dorovnal tak své dosavadní střelecké maximum z Dukly. Vedení ševců má z jeho současné formy na jednu stranu obrovskou radost, zároveň se ale čím dál tím víc začíná strachovat, že o svou hvězdu přijde. Druhému nejlepšímu kanonýrovi FORTUNA:LIGY totiž končí na konci roku smlouva.

„Je v nejlepší možné pozici. Byl bych moc rád, kdyby u nás ještě zůstal, ale přeju mu to,“ nechal se v TIKI-TAKA slyšet jeho spoluhráč Lukáš Železník, který byl strůjcem a hnacím motorem oslav výhry nad silným soupeřem. Jak to ve zlínské kabině po zápase vypadalo?

Jednadvacáté století by se mohlo směle nazvat dobou selfie. Jak tato móda zasáhla hosty naší TIKI-TAKY? Jeden kuriózní zážitek s ní nedávno prožil i slavný Cristiano Ronaldo, který se v rámci Ligy mistrů vrátil na Old Trafford. Ovšem jako hráč Juventusu.

Na další díl oblíbeného pořadu plného fotbalu se můžete těšit opět za týden. Talkshow TIKI-TAKA sledujte každé pondělí večer na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal.

Foto: O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru