Petrášek si chce v O2 areně říct o pozornost v UFC. S čím vyrukuje na Grizzlyho?

„Chtěl jsem kvalitního soupeře a dostal jsem ho. Je super, že má za sebou zápasy v UFC,“ uvedl Miloš Petrášek v rozhovoru pro sport.cz na adresu svého nejbližšího soupeře. Do nejslavnější ligy na světě by rád nakoukl i český talent, blížící se souboj tak bere i jako možnost ukázat se.

Jestli má ambice dostat se do UFC, tak Jeremy Kimball je pro něj prvním testem. „Myslím, že ho v Americe budou sledovat. Když vyhraju já, mohou si všimnout oni mě. Američany sledují zástupci UFC nejvíc ze všech, to mi může pomoct,“ uvědomuje si.

Tip: Sledujte OKTAGON 10 s balíčkem exkluzivních sportovních stanic O2 TV Sport Pack

Ani jeden z bojovníků se v kleci nerad dlouho zdržuje. Petrášek všech jedenácti výher dosáhl vždy před limitem, Američan známý pod přezdívkou Grrizly z patnácti výher jedenáct ukončil stylem K.O., případně T.K.O.

„Má nejvíce ukončení v první minutě, takže ho budu chtít hodit hned na zem, abych ho trochu utahal a on mě nemohl vypnout. Očekávám rychlý střet, začátek bude nejhorší,“ nastínil své plány Petrášek, který se naposledy ukázal na OKTAGONU 7, kdy ve druhém kole skolil zkušeného Brazilce Williana Alvese. Šlo už o jeho čtvrtou výhru v řadě.

Silovou část přípravy má bojovník s přezdívkou „Meloun“ za sebou, teď pracuje na kondici. „Asi dva týdny před zápasem chci ještě zařadit tréninky kolem půl desátý večer, abych si zvyknul na čas zápasu, aby bylo tělo připravené a naladěné na bitvu,“ dodal pro sport.cz Miloš Petrášek před jedním z hlavních taháků turnaje OKTAGON 10.

Jak si v pražské O2 areně povede? Očekávaný galavečer se uskuteční 17. listopadu a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport.

Foto: OKTAGON MMA

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru