TIKI-TAKA: Jak moc stála Slavia o Michala Trávníka? Trenér Trpišovský promluvil!

Už pár let se dobře ví, že v něco je. V letošní sezoně navíc zapracoval i na tom, co mu chybělo – produktivita. Ve dvanácti ligových kolech stihl šest gólů a k tomu stejný počet přihrávek. Ze čtyřiadvacetiletého jabloneckého záložníka Michala Trávníka, který si připsal už i čtyři starty za seniorskou reprezentaci, se stává jedna z hvězd FORTUNA:LIGY.

„Hraje na velkém prostoru, je hodně aktivní. V zápase se v průměrů zapojí do 120 útočných akcí. Je to výborný hráč, jediné, co mu chybělo, byla čísla. Nedával tolik gólů, což teď změnil,“ uvedl na Trávníkovu adresu trenér Jindřich Trpišovský, který poodhalil, jak moc Slavia o šikovného středopolaře v létě stála.

Už jste viděli? TIKI-TAKA: Matoušek prchnul z Příbrami s dluhem! Pokladník Rezek prozradil, o kolik jde

Moderátor Petr Svěcený toho se svými hosty ale probral daleko víc. Na řadu přišlo o zajímavé téma, jak moc jsou fotbaloví trenéři blízko infarktu. Co jim na zvládnutí boje proti stresu radí uznávaný kardiochirurg Jan Pirk a co by dělal Jindřich Trpišovský při penaltovém rozstřelu? Pokud to s někým sekne, bude to Petr Rada, myslí si Vladimír Šmicer.

Na další díl oblíbeného pořadu plného fotbalu se můžete těšit opět za týden. Talkshow TIKI-TAKA sledujte každé pondělí od 20 hodin na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal.

Foto: O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru