Středeční taháky Ligy mistrů: Barcu bez Messiho prověří Inter, Dortmund jde na Atlético

Ze všech hlavních aspirantů na zisk prestižní trofeje vstoupila do Ligy mistrů nejsuverénněji Barcelona. Katalánci sestřelili PSV Eindhoven i Tottenham čtyřmi góly, hned pětkrát se do listiny střelců zapsal kapitán Lionel Messi, čímž mu patří první místo v tabulce střelců celé soutěže.

Hvězdný Argentinec se ale o víkendu v lize zranil a proti Interu určitě nenastoupí. Je otázka, jak moc bude jeho absence znát. „Když je na hřišti, tak máme vyšší sebevědomí. Myslím, že nás to ale nijak nepoznamená,“ doufá stoper Gerard Piqué. Barcu nečeká nic snadného.

Tip: Nejlevnější vstupenka na Ligu mistrů? Pořiďte si oblíbený balíček O2 TV Sport Pack!

Milánský velkoklub ukázal svoji sílu nejen při výhrách nad Tottenhamem a PSV, ale daří se mu i doma. V Serii A vyhrál pětkrát v řadě, na Barcelonu se navíc Nerazzurri navnadili výhrou v derby s odvěkým městským rivalem AC. „Víme, jak moc jsme silní. Můžeme hrát s každým,“ upozornil šutér Mauro Icardi.

Velká Henryho premiéra

Plný počet bodů mají na kontě také Dortmund s madridským Atlétikem. A právě tyto dva celky se ve středu postaví proti sobě. Domácí Borussia půjde do utkání jako lídr německé bundesligy. Druhý duel skupiny A mezi Bruggami a Monakem bude speciálním pro někdejšího famózního útočníka Thierry Henryho. Na lavičce knížecího klubu si odbude svoji premiéru v Lize mistrů v pozici trenéra.

Další zajímavou podívanou slibuje souboj Paris St. Germain s Neapolí. Úřadující francouzský si po porážce na Anfield Road, kde o bod s Liverpoolem přišel až v nastavení, spravil náladu šestigólovým koncertem proti CZ Bělehrad. Hattrickem se blýskl Brazilec Neymar, na kterého si bude muset dát pozor i Neapol, která skupině C se čtyřmi body a skóre 1:0 vévodí.

  • Liga mistrů – středeční program 3. kola:
18:55 FC Bruggy – Monako
PSV Eindhoven – Tottenham
21:00 Dortmund – Atlético Madrid
FC Barcelona – Inter Milán
Paris St. Germain – Neapol
Liverpool – CZ Bělehrad
Lokomotiv Moskva – FC Porto
Galatasaray Istanbul – Schalke

Všechny zápasy Ligy mistrů můžete sledovat pouze v O2 TV. Stanice O2 TV Sport nabídne duel Barcelona vs. Inter Milán, ostatní středeční zápasy pak odvysílá O2 TV Fotbal. Díky multidimenzi si sami vyberete, které ze souběžně hraných utkání si chcete vychutnat!

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru