OKTAGON Výzva: Šokující rychlé ukončení a stěhování do Karlových Varů

Arpášovou největší zbraní byl grappling a brazilské jiu-jitsu, hlavní úkolem Konráda tady bylo, udržet zápas v postoji. To se mu však nepovedlo. Zapomněl na rady trenérů, zvolenou taktiku a hned po pár desítek sekundách se dostal do pasti. Arpáš mu na zemi chytil nohu, nasadil páku na koleno a byl konec. Stav série srovnán na 2:2.

Také čtěte: Kozma popichuje „Bestii“ Borárose: Jen si sypej, nepomůže ti to. Těš se do O2 areny!

Z Bratislavy do Karlových Varů

Po sérii čtyř čtvrtfinálových zápasů se celé skvadra i společně s trenéry přesunula do lázeňských Karlových Varů a je to vůbec poprvé, co se OKTAGON Výzva bude odehrávat také v České republice. Český tým byl ze změny prostředí nadšený, u Slováků už to takové radovánky pochopitelně nebyly.

Jelikož je stav série po čtvrtfinálových zápasech 2:2, nebylo o složení semifinálové čtyřky třeba rozhodovat. O rozdělení Azize Dauliatova, Jakuba Dohnala, Karola Ryšavého a Matůše Arpáše do zápasových dvojic pak měla rozhodnout trenérská výzva. Ta se tentokrát uskutečnila v místní sklárně, kde bylo úkolem vyrobit co jak nejlepší napodobeninu půllitru. Čtyři finální produkty hodnotila osmička bojovníků. Ti se celkem jednostranně shodli na výtvoru Ilji Škondriče.

Semifinálové karty tedy do rukou dostali slovenští trenéři. Ti rozhodli spojit podobné zápasové styly. „Bitvu postojářů“ předvedou Karol RyšavýAzizem Dauliatovem a „grapplerské klání“ představí Matůš ArpášJakubem Dohnalem. 

Populární show OKTAGON Výzva sledujte každé pondělí večer na O2 TV Sport. Jméno nového šampiona budeme znát po galavečeru OKTAGON 10, který se v pražské O2 areně uskuteční už 17. listopadu!

Představujeme účastníky třetí série OKTAGON Výzvy:
Jakub Dohnal
Michal Konrád
Karol Ryšavý
Ján Velič

Foto: OKTAGON

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru