Úterní Liga mistrů: CR7 se vrací na Old Trafford! Přiblíží Juventusu postup ze skupiny?

Bude to hlavní tahák večer. Cristiano Ronaldo zpátky na Old Trafford. Zatímco dlouhá léta byl zvyklý bojovat výhradně za domácí „Rudé ďábly“, teď se pokusí dovést k úspěchu hostující Juventus. Úřadující italský šampion a současný lídr Serie A vévodí skupině H s plným počtem bodů a případná třetí výhra by znamenala výrazné posílení směrem k postupovým ambicím.

„Cristiano v Manchesteru dokázal úžasné věci, ale teď je naším hráčem a těší nás, že to samé se snaží předvádět v Juventusu. Čeká nás skvělý večer! United mají velkou kvalitu, navíc se stejně jako my vždy snaží hrát na vítězství,“ nechyl se slyšet gólman „Staré dámy“ Wojciech Szczesny.

Tip: Nejlevnější vstupenka na Ligu mistrů? Pořiďte si balíček O2 TV Sport Pack

United se po ne zrovna vydařeném vstupu do sezony zvedají, což potvrdili skalpem Newcastlu a remízou ve šlágru na půdě Chelsea, kde přišli o tři body v nastavení. „Juventus ovládl sedmkrát v řadě Serii A, má v týmu Cristiana a v Evropě si každý rok vede výborně. Jdeme na soupeře, který patří mezi favority Ligy mistrů,“ podotkl kouč United José Mourinho, jehož svěřenci mají po dvou kolech na kontě čtyři body.

Dostane uzdravený Schick šanci?

„plzeňské“ skupině patří před duely třetího kola první místo s jednobodovým náskokem překvapivě CSKA. Moskevský celek si po vydřené remíze v Plzni doma vyšlápl na Real a teď ho čeká další těžká zkouška na půdě AS Řím. Trenér Eusebio Di Francesco už může počítat s útočníkem Patrikem Schickem, který kvůli drobnému zranění chyběl v posledním ligovém duelu.

Také čtěte: Horší forma Realu? Nic to neznamená, pořád má nejvyšší zvuk, nepochybují Viktoriáni

V sestavě Hoffenheimu by neměl chybět další český legionář v soutěži Pavel Kadeřábek, který se svými spoluhráči přivítá Olympique Lyon. Zajímavé bude sledovat, jak si povede jiný bundesligový celek Bayern Mnichov. Bavorský gigant se o víkendu dočkal první soutěžní výhry po čtyřech zápasech a zlepšení bude chtít potvrdit na půdě AEK Atény.

  • Liga mistrů – úterní program 3. kola:
18:55 AEK Atény – Bayern Mnichov
Young Boys Bern – Valencie
21:00 Ajax Amsterdam – Benfica Lisabon
Šachtar Doněck – Manchester City
Hoffenheim – Olympique Lyon
AS Řím – CSKA Moskva
Real Madrid – Viktoria Plzeň
Manchester United – Juventus Turín

Všechny zápasy fotbalové Ligy mistrů můžete sledovat pouze v O2 TV. Stanice O2 TV Sport nabídne duel Realu Madrid s plzeňskou Viktorií, ostatní úterní zápasy pak odvysílá O2 TV Fotbal. Díky multidimenzi si sami vyberete, které ze souběžně hraných utkání si chcete vychutnat!

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru