Můžeme maximálně překvapit, tuší Vrba. Duel Plzně s Realem jen na O2 TV Sport!

Pořád má své pevné místo mezi nejlepšími kluby planety, akorát má v poslední době smůlu. Tak popsal nejbližšího soupeře českého mistra jeho kouč Pavel Vrba: „Samozřejmě máme respekt, Real nedávno vyhrál Champions League. Patří možná ke čtyřem pěti nejlepším mužstvům na světě.“

Tip: Zápas Real Madrid vs. Viktoria Plzeň sledujte s balíčkem O2 TV Sport Pack

Real v nové sezoně ale nečekaně klopýtá, prohrál čtyři z posledních pěti soutěžních utkání a dal jeden jediný gól. Podle někdejšího reprezentačního lodivoda to ovšem není tak horké. Momentální výsledky sice jsou pro Real špatné, ale pokud se budu dívat na herní projev, tak Real má prostě svou tvář a kvalitu. Měl obrovskou smůlu v těch posledních zápasech,“ pronesl na tradiční předzápasové tiskovce.

Proti Viktorii, která má po dvou odehraných zápasech na kontě jeden bod, bude stát soupeř s naprosto odlišnými možnostmi. „Real má v kádru nejlepší hráče na světě a mají možnosti tým neustále doplňovat. Tak to je a my tady můžeme maximálně překvapit,“ má jasno Vrba.

Zápas pochopitelně vyhlížejí i samotní hráči. „Těším se na celý Real. A klo bude nejvíc zlobit? Asi Benzema je ten, kdo bude hodně nepříjemný, ale je tu spousta kvalitních hráčů, takže se musíme připravit na všechny,“ uvědomuje si kapitán Roman Hubník. „Strach a obavy nemáme,“ nechal se zkušený stoper slyšet před jedním z nejtěžších zápasů, které kdy Viktorii čekalo.

Předpokládané sestavy:
Real: Navas – Odriozola, Ramos, Varane, Marcelo – Modrič, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Isco
Plzeň: Hruška – Řezník, Hejda, Hubník, Limberský – Hrošovský, Procházka – Petržela, Hořava, Zeman – Krmenčík

Nenechte si očekávaný duel hvězdného Realu Madrid s českým mistrem ujít! V přímém přenosu ho odvysílá exkluzivně O2 TV Sport, tradiční zápasové studio se zajímavými hosty startuje už ve 20:20.

Nepřehlédněte: Úterní Liga mistrů: CR7 se vrací na Old Trafford! Přiblíží Juventusu postup ze skupiny?

Foto: FCVP/Ladislav Nussbauer

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru