Bertens se v Singapuru blýskla velkým obratem! Plíšková může v úterý slavit postup

Pondělní program rozehrály debutantky podniku pro osm nejlepších tenistek sezony a zároveň poslední dvě vítězky US Open Sloane Stephens s Japonkou Naomi Ósaka. První sadu získala Američanka, druhou letošní šampionka z New Yorku a rozhodnout musel třetí set. Ten s přehledem ovládla Stephens a mohla se radovat z triumfu 7:5, 4:6, 6:1.

Poté, co se kvůli zranění z Turnaje mistryň odhlásila světová jednička Simona Halep, připadla role nejvýše nasazené hráčky Angeliqe Kerber. Zkušená Němka proti Kiki Bertens začala výborně, ale další debutantka se poté nadechla k velkému obratu a výhrou 1:6, 6:3, 6:4 se postarala zatím o největší překvapení letošního Masters!

V úterý se bude v Singapuru znovu hrát v Bílé skupině, což znamená, že se opět představí obě české zástupkyně. Zatímco Petra Kvitová bude v souboji poražených z úvodního kola proti obhájkyni titulu Caroline Wozniacki odvracet hrozbu předčasného konce, Karolína Plíšková si může po duelu s Ukrajinkou Elinou Svitolina zajistit postup do semifinále. Jistotu dostane v případě, že vyhraje a její krajanka podlehne Wozniacki.

Oba duely opět sledujte v přímém přenosu na O2 TV Sport a O2 TV Tenis!

  • Úterní program na Turnaji mistryň v Singapuru:
Bílá skupina
13:30 Caroline Wozniacki – Petra Kvitová
Elina Svitolina – Karolína Plíšková

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru