VIDEO: Tři nejkrásnější góly Realu z posledního úspěšného tažení Ligou mistrů

Gareth Bale (Borussia Dortmund)

V Dortmundu zvítězil Real Madrid 1:3 zásluhou dvou branek Cristiana Ronalda, jednu branku ale zaznamenal taktéž Gareth Bale. Už v 18. minutě mu míč ideálně připravil Isco a Bale nádherným volejem nedal Bürkimu šanci.

Nepřehlédněte: Zápas Plzně s Realem Madrid se blíží! Máme pro vás tip na nejlevnější vstupenku

Cristiano Ronaldo (Juventus)

I v prvním čtvrtfinálovém duelu proti Juventusu vstřelil Cristiano Ronaldo dvě branky. A druhá trefa vskutku stála za to! Portugalský útočník si fantasticky naběhl na centr Carvajala a poté skvostnými nůžkami zasadil Buffonovi další ránu. Bílý balet nakonec v Turíně zvítězil vysoko 0:3 a i přes domácí porážku postoupil do semifinále.

https://www.youtube.com/watch?v=FFsPMhCMjjw

Gareth Bale (Liverpool)

V semifinále Real Madrid vyřadil Bayern Mnichov a ve finále si po dvou velkých chybách gólmana Lorise Kariuse poradil i s Liverpoolem. Německý gólman inkasoval dva zbytečné góly, na jednu střelu ale stačit nemohl. Na konci 63. minuty jej centrem oslovil Marcelo a Bale dalšími úžasnými nůžkami zajistil Realu vedení 2:1. Po chybě Kariuse přidal ještě jeden gól a Real Madrid tak ve finále zvítězil 3:1.

https://www.youtube.com/watch?v=3GR2jgbkjAY

Pokud si nechcete nechat dlouho očekávaný zápas mezi Realem Madrid a Viktorií Plzeň ujít, doporučujeme pořídit si oblíbený balíček O2 TV Sport Pack. Ten vám za 199 Kč umožní po dobu 30 dní sledovat stanice O2 TV Sport, O2 TV Fotbal i O2 TV Tenis a kromě počínání Viktoriánů si můžete vychutnat i všechna ostatní utkání Ligy mistrů!

-> Chci si pořídit O2 TV Sport Pack a sledovat všechny zápasy Ligy mistrů

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru