Zápas Plzně s Realem Madrid je tady! Máme pro vás tip na nejlevnější vstupenku

Západočeši se do hlavní fáze nejprestižnější klubové soutěže planety kvalifikovali po pěti letech. Chybělo málo a jejich obnovená premiéra mohla skončit vítězně. O tři body v domácím duelu s CSKA Moskva je připravila v nastaveném čase až penalta, po které ruský celek srovnal na 2:2. Následně tým Pavla Vrby nedokázal čelit římskému AS a z věčného města odjel s debaklem 0:5.

Nepřehlédněte: Jízdní řád Plzně v Lize mistrů: Kdy a s kým se český mistr utká ve skupině?

Ten nejtěžší kalibr ale na jediného českého zástupce v Lize mistrů teprve čeká. Viktoriáni se v úterý představí na půdě Realu Madrid, tedy proti soupeři, který nepotřebuje výraznější komentář. „Bílému baletu“ sice po odchodu Cristiana Ronalda nevychází úvod sezony podle představ, což potvrdil i porážkou v Lize mistrů s CSKA, nicméně pořád má neskutečnou sílu. O tom není pochyb.

Stejně jako o tom, že proti Plzni bude obřím favoritem. Dojde si podle očekávání pro tři body? Souboj jednoho z nejlepších klubů současnosti s českým mistrem sledujte v přímém přenosu v úterý 23. října výhradně na O2 TV Sport.

Pokud si nechcete nechat dlouho očekávaný zápas ujít, doporučujeme pořídit si oblíbený balíček O2 TV Sport Pack. Ten vám za 199 Kč umožní po dobu 30 dní sledovat stanice O2 TV Sport, O2 TV Fotbal i O2 TV Tenis a kromě počínání Viktoriánů si můžete vychutnat i všechna ostatní utkání Ligy mistrů. Levnější vstupenku na slavnou soutěž opravdu nenajdete.

-> Chci si pořídit O2 TV Sport Pack a sledovat všechny zápasy Ligy mistrů

 

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru