Los a program Turnaje mistryň: Boje ve skupinách okoření bitva českých hvězd!

Turnaj mistryň je přehlídkou tenistek, které se během celého roku prezentovaly těmi nejlepšími výkony. Mezi osmičkou vyvolených nechybí ani Petra Kvitová s Karolínou Plíškovou, které na sebe narazí už ve skupině. Los je obě přiřadil do Bílé skupiny, kde se o postup do semifinále utkají ještě s obhájkyní titulu Dánkou Caroline Wozniacki a Elinou Svitolina z Ukrajiny.

„Všechno jsou to skvělé hráčky a jsou tu proto, že měly výbornou sezonu. To znamená, že bez ohledu na los bude každý zápas těžký a já se musím dobře připravit. Není tu lehká soupeřka, tím to bude napínavější,“ nechala se před svým šestým startem na Turnaji mistryň slyšet Kvitová. Šampionka z roku 2011 očekávaný podnik rozehraje zápasem s Ukrajinkou Svitolina.

Také čtěte: Kvitová a Turnaj mistryň: Pět účastí, dvakrát ve finále a jeden titul. Jak dopadne letos?

A jak na los reagovala Plíšková? „Se všemi už jsem hrála, znám je. Je tam obhájkyně Wozniacki, to bude složité. Stejně jako Kvitová, tu jsem ještě nikdy neporazila. Snad budu hrát nejlépe, jak dovedu,“ přeje si tenistka, která se na závěrečný turnaj sezony probojovala potřetí v řadě.

V Červené skupině svedou boj o postup turnajová jednička Němka Angelique Kerber, vítězka US Open Naomi Ósaka z Japonska, Američanka Sloane Stephens a Nizozemska Kiki Bertens. Ta nahradila světovou jedničku Simonu Halep, které musela účast vzdát kvůli vleklému zranění zad.

  • Rozdělení do skupin:
Červená skupina Bílá skupina
Angelique Kerber (1-Německo) Caroline Wozniacki (2-Dánsko)
Naomi Ósaka (3-Japonsko) Petra Kvitová (4-ČR)
Sloane Stephens (5-USA) Elina Svitolina (6-Ukrajina)
Kiki Bertens (8-Nizozemsko) Karolína Plíšková (7-ČR)

  • Program Turnaje mistryň:

Neděle 21. října – Bílá skupina:
11:00 Kvitová – Svitolina, Wozniacki – Plíšková

Pondělí 22. října – Červená skupina:
13:30 Ósaka- Stephens, Kerber – Bertens

Máme se rozhodně na co těšit. Turnaj mistryň s Petrou Kvitovou a Karolínou Plíškovou sledujte na O2 TV Sport a O2 TV Tenis, kde vám z velkého finále sezony nabídneme všechny zápasy v přímém přenosu!

Tip: Sledujte Turnaj mistryň s oblíbeným balíčkem O2 TV Sport Pack

Foto: wtatennis.com

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru