Tomáš Deák vyráží před OKTAGON 10 trénovat s Jonem Jonesem a hvězdami UFC

Slovenský šampión prestižní ruské organizace Fight Nights Global se k titulu dopracoval poctivou a tvrdou dřinou, která konečně začíná přinášet to zasloužené ovoce. Po poslední, atraktivní a nervy-drásající obhajobě titulu se okamžitě začalo spekulovat, zdali povedou další Tomášovy kroky přímo do nejprestižnější UFC.

Pro české ale i slovenské fanoušky je tady však skvělá zpráva, ještě před velkým stěhováním, se Tomáš představí domácím fanouškům v pražské aréně na turnaji OKTAGON 10, kde bude pochopitelně hlavním tahákem.

A právě u této příležitosti se Deák chystá vycestovat do jednoho z nejznámnějších americký gymů JacksonWink MMA, který sídlí v Albuquerque v Novém Mexiku a vychoval hvězdy či šampióny UFC jako Jon Jones, Holly Holm, Cowboy Cerrone, Andrei Arlovski, Alistair Overeem a mnoho dalších. Z Tomášovy – bantamového – váhy patří k nejlepším místním borcům John Dodson.

Také čtěte: Připoutaný k lůžku myslel, že je konec. Nyní se vrací v plné síle do O2 areny!

„Pro kemp v JacksonWink jsem se rozhodl proto, že je tam nejvíc vychovaných UFC bojovníků a velkých šampiónů. Hlavně u nás mám velký problém najít kvalitní sparingy v mé váhové kategorii. Všechny už totiž znám. Od kempu očekávám, že si tam porovnám síly se špičkovými UFC bojovníky a zjistím, jak si oproti nim stojím. Jestli s nimi udržím rychlostně, dokážu je pěkně natrefovat, strhnout na zem a zkrátka celkově, jestli jsem na stejné úrovni,“ nechal se slyšet Deák.

V Albuquerque stráví společně s parťáky z OFA Gymu, Ronaldem Paradaiserem a Vojtom Barboríkem dva týdny, kde si je do latě vezmou světově uznávání trenéři Greg Jackson a Mike Winkeljohn.

Jak se dvoutýdenní kemp v USA na elitním Deákovi promítne? To se čeští a slovenští fanoušci dozvědí už 17. listopadu v pražské O2 aréně na OKTAGON 10, lístky jsou k dostání na Ticketportalu.

Nepřehlédněte: Show OKTAGON Výzva je zpátky. Sledujte cestu osmičky nových bojovníků do O2 areny!

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru