Debakly i hokejová přestřelka. Čtyři gólově nejbohatší zápasy ve FORTUNA:LIZE

2. kolo: Teplice – Dukla 5:2

Žádný opatrný start do sezony. V Teplicích se pořádná kanonáda i s přispěním Dukly odehrála už ve druhém kole. Domácí vedli v 56. minutě po druhé trefě Jakuba Hory už 4:0, Pražané následně snížili a oba týmy se v poslední desetiminutovce prosadili ještě jednou. „Soupeř měl pět šancí a vstřelil pět gólů. To hovoří za vše,“ litoval tehdejší lodivod Dukly Pavel Drsek.

Branky: 19. a 80. Vaněček, 50. a 56. Hora, 38. Vondrášek – 66. Schranz, 89. Holík.

Tip: S balíčkem O2 TV Sport Pack můžete za 199 Kč po dobu 30 dní sledovat všechny zápasy FORTUNA:LIGY i Ligy mistrů

3. kolo: Karviná – Mladá Boleslav 3:4

Kdo očekával, že souboj týmů bez bodu bude opatrnou partií, musel být příjemně překvapen. V divoké přestřelce, která by se neztratila ani na hokeji, sehrál klíčovou roli smolný vlastňák karvinského kapitána Marka Janečky, po němž hosté odskočili na 3:1. „Na české poměry jsme byli svědky velice atraktivního utkání,“ prohlásil mladoboleslavský kouč Jozef Weber.

Branky: 45.+2 Budínský z pen., 58. Wágner, 87. Ramírez – 23. Komličenko, 56. Konaté, 62. vlastní Janečka, 83. Ladra.

5. kolo: Mladá Boleslav – Opava 6:1

O dva týdny později nastřílela Mladá Boleslav nováčkovi z Opavy ještě o dva góly víc. Na jednoznačné výhře se hlavní měrou podílel hattrickem mladý ruský šutér Nikolaj Komličenko, s jedenácti trefami nejlepší střelec v probíhající sezoně. „Má obrovský potenciál, ale s chválou je u něj potřeba opatrně. Je třeba na něm klečet,“ řekl po utkání před novináři trenér Weber.

Branky: 2., 21. a 58. z pen. Komličenko, 44. a 52. Takács, 67. Ladra – 26. Helebrand.

Nepřehlédněte: FORTUNA:LIGA v novém hávu: Vše podstatné o revoluční sezoně na jednom místě

6. kolo: Plzeň – Mladá Boleslavi 6:1

A do třetice Mladá Boleslav. Tentokrát ovšem s opačným výsledkem, na který ve městě automobilů rozhodně nebudou rádi vzpomínat. V souboji s úřadujícím mistrem Středočeši totálně propadli. Po půli drželi nadějný stav, po změně stran se ale sesypali a dostali hned čtyři góly. Hattrickem se blýskl Michael Krmenčík. „Ukázal, jak je pro nás důležitý,“ podotkl kouč vítězů Pavel Vrba.

Branky: 21., 45.+1 a 52. Krmenčík, 90. a 90.+4 Řezníček, 62. Řezník – 44. Komličenko.

Všechny zápasy FORTUNA:LIGY sledujte exkluzivně pouze v O2 TV. Užívejte si týden co týden ty nejlepší fotbalové zážitky s přenosy na stanicích O2 TV Sport a O2 TV Fotbal, díky multidimenzi si sami vyberete, na který ze souběžně hraných zápasů se chcete dívat. Přepínat můžete i mezi kamerami.

Foto: klubové weby

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru