TIKI-TAKA: Matoušek prchnul z Příbrami s dluhem! Pokladník Rezek prozradil, o kolik jde

Talent Jan Matoušek si v uplynulém kole FORTUNA:LIGY vůbec poprvé zahrál proti svým kamarádům z Příbrami. Už jako hráč Slavie pomohl favoritovi k hladké výhře 4:1. Ještě před zápasem se dostala vycházející hvězdička do „křížku“ s někdejším parťákem Janem Rezkem. Důvod? Zkušený záložník Matouškovi připomněl, že má v příbramské klubové kase dluh.

„Když jsme ho prodali, tak jsme si řekli, že dostal nasypáno a že by měl něco přinést do kasy. Nakonec jsme to udělali tak, že zaplatí týmovou večeři, ale nestihli jsme ji. Když to sečtu, tak to dělá sedmnáct tisíc,“ prozradil příbramský pokladník.

To pobavilo i tradičního hosta TIKI-TAKA Petra Švancaru, který má s pozicí pokladníka bohaté zkušenosti. Finance v šatně spravoval během angažmá v brněnské Zbrojovce. „Platit za odchod, to je rarita. To možná děláte jako jediný klub na světě,“ smál se někdejší obávaný útočník.

Moderátor Petr Svěcený toho ovšem se svými hosty probral mnohem víc…

Na další díl oblíbeného pořadu plného fotbalu se můžete těšit opět za týden. Talkshow TIKI-TAKA sledujte každé pondělí od 20 hodin na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal.

Foto: O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru