XFN 12: Návrat Ondruše ve velkém stylu, „Terminátor“ Vémola svého soupeře umlátil!

Technicky to nešlo, tak vsadil na sílu a vyšlo to. Karlos Vémola svého soupeře Mateusze Ostrowského doslova umlátil. Polák českému králi MMA dokázal vzdorovat do druhého kola, dál to nešlo. Jeho zkrvavená tvář hovořila za vše.

„Štěstí přeje připraveným a já jsem se připravený narodil. Trefil mě jen jednou na začátku. Ale na to já jsem už docela zvyklý. Nechám je jednou trefit, pak se naštvu a přejedu je. Ondruš se taky trefil, Kincl stejně tak, a jak dopadli… Takže Terminátor byl zpět v akci!“ cituje iSport.cz slova českého „Terminátora“.

Návrat ve velkém stylu. Jinak se snad ani první zápas Petra Ondruše od prosincové mega bitvy právě s Karlosem Vémolou nedal nazvat. Velká legenda české scény porazila technickým knokautem ve třetím kole Srba Jusufa Hajroviče„Rozjížděl jsem se trochu pomaleji. Proč to bylo, nevím, asi chyba softwaru,“ zažertoval osmatřicetiletý bojovník s přezdívkou „Píno“.

Už šestou výhru v řadě si na XFN 12 připsal Machmud Muradov. Český bijec s uzbeckými kořeny si sice poradil s Bulharem Deyanem Topalskim, s výkonem ale spokojený nebyl. „Dokážu předvést víc, ale soupeř mi asi nesedl. Byl opravdu silný. Překvapil mě tím, takže s tím nejsem spokojený. Ale výhra je výhra,“ prohlásil.

Dalším tahákem plzeňského galavečera byl ryze český souboj mezi mladíky Tomášem Fialou a Jakubem Bělem. Jako vítěz něj odešel Fiala (na foto v červeném). „Vzal jsem si celý sektor a prodal jsem kámošům dvě stě vstupenek, navíc jsem tady žil, takže perfektní,“ řekl pro iSport.cz šťastný a spokojený vítěz.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru