Teplice u mistra příliš často nebodují. Zapomene ale Plzeň na Řím?

Proč zápas sledovat…

Viktoria Plzeň v posledních týdnech neoplývá žádnou oslnivou formou. V lize dvakrát v řadě inkasovala tvrdý direkt a naposledy odjela s pětigólovým přídělem z Říma.

Doma je ale Viktorka stále stoprocentní. Na druhé straně ovšem kromě duelu s Mladou Boleslaví své diváky příliš nebaví. Čtyřikrát totiž zvítězila pouze 1:0, naposledy takto doma zdolala Spartu.

Nyní chce být produktivnější, což potvrdil i kouč Pavel Vrba. Soupeře má na to poměrně ideálního, jelikož se Teplice v poslední době trápí. Po prohře s Opavou přišla výměna trenéra a další porážka, tentokrát v domácím prostředí od Jablonce.

Teplice tak v deseti zápasech získaly jen dvě výhry a krčí se až na třináctém místě tabulky FORTUNA:LIGY. Body se od Teplic nečekají ani zítra, jelikož v Plzni svěřenci kouče Stanislava Hejkala příliš často nebodují.

Zvítězit naposledy dokázaly před více než deseti lety, za posledních osm let poté Plzeň uspěla doma osmkrát a pouze jednou ztratila, když se zrodila remíza 2:2. Tehdy měly Teplice velmi blízko k výhře, ještě osm minut před koncem vedly o dvě branky. Náskok ale ztratily a potvrdily, že v Doosan Aréně se jim nedaří.

 

Řekli před zápasem…

Pavel Vrba, trenér Viktorie Plzeň: „Čeká nás soupeř, který na tom není úplně nejlépe, takže sáhl ke změně trenéra. Bude to spíše o dobývání pevné obrany. My musíme být produktivnější a doufám, že vyhrajeme a vstřelíme více branek. Hlavně musíme zapomenout na zápas v Římě. V české liz se to budeme snažit napravit a hrát ofenzivní fotbal, doufám, že se nám to hlavně v domácím prostředí bude dařit pravidelně.“

Martin Jindráček, útočník Teplic: „Nějaké šance určitě budeme v Plzni mít, i když jich nebude tolik. Musíme je využít. Já doufám, že Plzeň potrápíme a nějaké body urveme, hodily by se nám!“

Tio: Chcete sledovat všechny zápasy FORTUNA:LIGY? S balíčkem O2 TV Sport Pack se vám za 199 Kč na 30 dní zpřístupní stanice O2 TV Sport i O2 TV Fotbal!

Hráč, jehož se vyplatí sledovat…

Michael Krmenčík, útočník Viktorie Plzeň

V polovině září sice nasázel dvě branky v Lize mistrů proti moskevskému CSKA, jenže v lize se Michael Krmenčík střelecky zasekl. Neskóroval už ve čtyřech po sobě jdoucích zápasech a Nikolaj Komličenko si tak v čele tabulky střelců vypracoval třígólový náskok. Proti Teplicím bude mít Krmenčík ideální možnost manko snížit. V posledním vzájemném utkání se Krmenčík trefil a přispěl k výhře 2:1. Bude slavit i zítra?

Michael Krmenčík. Foto: reprovideo

 

Nedělní střetnutí Viktorky s Teplicemi nabídne v přímém přenosu stanice O2 TV Fotbal, předzápasové studio začíná v 14.50 hodin. Jelikož bude zápas vysílán v multidimenzi, můžete se těšit na všechny možnosti a vychytávky, které nabízí.

Nejen tento zápas, ale i všechny ostatní duely 11. kola FORTUNA:LIGY můžete sledovat s balíčkem O2 TV Sport Pack. Podívejte se, jak si ho jednoduše pořídit.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru