Naváže Slavia na svůj výkon z Petrohradu? Příbram v Edenu nemá co ztratit

Proč zápas sledovat…

Slavia předvedla v Petrohradu vynikající výkon, porážku proti Baníku ale odčinit nedokázala. Český celek měl v Rusku více ze hry, gólem Kokorina deset minut před koncem ale prohrál nejtěsnějším rozdílem 1:0.

Nyní se musí plně zkoncentrovat na ligové střetnutí proti Příbrami. V Edenu je Slavia superfavoritem a domácí počítají jen se třemi body, které budou znamenat jisté udržení první pozice.

Na druhé straně Příbram odjíždí do Prahy s pocitem, že prakticky nemá co ztratit. I s několika změnami svěřenci kouče Josefa Csaplára stále předvádějí atraktivní fotbal a především bodují. Po neúspěchu v Karviné jasně přehráli Mladou Boleslav, navíc uspěli i v poháru.

Po deseti kolech mají solidních čtrnáct bodů a zápas proti aktuálnímu lídrovi si tak mohou užít. Příliš se ale nesmějí dívat na nedávné vzájemné zápasy. V posledních čtyřech zápasech Příbram inkasovala neuvěřitelných šestnáct branek, přičemž hned polovinu v posledním duelu, který se hrál v únoru minulého roku v Příbrami. Takový debakl už by Příbram ráda neopakovala.

Řekli před zápasem…

Jindřich Trpišovský, trenér Slavie: „Příbram působí velice zajímavě, hrají takový sympatický vabank fotbal. Buď sahají po bodech nebo je získají, nebo třeba i kvůli tomu ztratí zápas. Jsou velmi aktivní, hodně běhají, napadají, mají nebezpečné protiútoky a snaží se hrát hodně kombinačně. Hrají hodně zajímavý fotbal a jsou hodně pracovití. Takže určitě nepříjemný soupeř.“

Josef Csaplár, trenér Příbrami: „Jsem rád, že i přes změny v týmu jsme nadále schopni hrát koukatelný fotbal, který baví. Věřím, že jsme toho schopni i na Slavii. Otázkou je, jestli nám to přinese výsledek jako na Spartě, nebo z toho bude prohra jako v Karviné.“

Tio: Chcete sledovat všechny zápasy FORTUNA:LIGY? S balíčkem O2 TV Sport Pack se vám za 199 Kč na 30 dní zpřístupní stanice O2 TV Sport i O2 TV Fotbal!

Hráč, jehož se vyplatí sledovat…

Michael Ngadeu-Ngadjui, obránce Slavie Praha

Michael Ngadeu-Ngadjui ve své kariéře mnoho branek nedal, hattrick poté zaznamenal jediný. Před necelými dvěma roky ovšem třemi góly sestřelil právě Příbram. V již zmíněném utkání proměnil Ngadeu pokutový kop a tím završil svůj nejúspěšnější gólový večer. Letos si zatím kamerunský obránce gól nepřipsal, proti Příbrami by ale mohl zavzpomínat na předchozí vzájemný zápas.

Michael Ngadeu, Slavia Praha

Nedělní dohrávku mezi Slavií a Příbramí nabídne v přímém přenosu stanice O2 TV Fotbal, předzápasové studio začíná v 17.30 hodin. Jelikož bude zápas vysílán v multidimenzi, můžete se těšit na všechny možnosti a vychytávky, které nabízí.

Nejen tento zápas, ale i všechny ostatní duely 11. kola FORTUNA:LIGY můžete sledovat s balíčkem O2 TV Sport Pack. Podívejte se, jak si ho jednoduše pořídit.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru