Do Plzně míří Vémola, Ondruš i Muradov. Show XFN 12 plnou hvězd sledujte na O2 TV Sport!

Fanoušci XFN 12 netrpělivě vyhlížejí zejména kvůli Petru Ondrušovi. Zkušený a několika pásy ověnčený bojovník známý pod přezdívkou „Píno“ se totiž v Plzni představí v kleci poprvé od prosincové mega bitvy s Karlosem Vémolou. Favorizovanému šampionovi sice dokázal vzdorovat jen jedno kolo, ale svou kůži nedal lacino. To nejlepší ze svého umění hodlá předvést také v plzeňské Home Monitoring Aréně, kde poměří své síly se Srbem Jusufem Hajrovičem.

Už jste viděli? VIDEO: Návrat legendy Petra Ondruše do klece se blíží! Jak se připravoval na XFN 12?

Má za sebou něco kolem čtyřiadvaceti zápasů, z toho čtrnáctkrát vyhrál. Není to vůbec špatný soupeř,“ okomentoval Ondruš svého nejbližšího soupeře v rozhovoru pro O2 TV Sport. Zároveň přiznal, že souboj by mu mohl sloužit jako kvalitní příprava na očekávaný listopadový duel s Patrikem Kinclem v rámci OKTAGONU 10 v pražské O2 areně.

Návrat Ondruše ovšem není jediným důvodem, proč si nenechat akci XFN 12 nenechat ujít. Z českých fighterů s nálepkou top se v Plzni představí také Machmud Muradov, kterého čeká proti Bulharovi Deyanu Topalskému již sedmý zápas pod touto organizací. Prestiž akce zvyšuje i účast další legendy Karlose „Terminátora“ Vémoly. Jeho soupeřem bude Mateusz Ostrowski z Polska.

Atraktivní podívanou pak slibuje také ryze český souboj Tomáš Fiala vs. Jakub Běle. Fiala má v organizaci XFN zatím bilanci 1-1, fanoušci MMA dobře znají i jeho nejbližšího protivníka Běleho. Účinkoval v populární reality show OKTAGON Výzva, kde se ukázal ve velmi dobrém světle.

Máme se rozhodně na co těšit. Přímý přenos ze sobotního galavečera XFN 12 za účasti několika velkých jmen startuje na stanici O2 TV Sport přesně v 19 hodin.

Foto: XFN

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru